Jesam li vam reka da u njegovim postovima nema zajebancije, čovjek je ozbiljan u svakom postu. Drugi par postola kako to nekome izgleda ..Patka u neko doba noći prespoji i počne vrijeđati sve redom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam li vam reka da u njegovim postovima nema zajebancije, čovjek je ozbiljan u svakom postu. Drugi par postola kako to nekome izgleda ..Patka u neko doba noći prespoji i počne vrijeđati sve redom.
Uzmi odma 2 da ne ideš opet...Idem se cijepiti i to Pfazerom. Javim oću li imati posljedicu kao i Mod nam, neprestanu erekciju. Mada ne virujem?
Antivakser koji preferira vaksiniraneI dalje sam antivakser, samo da pokazem da smo globalni.... #karleusastar
Pogledajte prilog 1309
Pa da se ne spusti 2 danaUzmi odma 2 da ne ideš opet...
Pa šta, tek si onda na crti sa BobomPa da se ne spusti 2 dana
Ja sam ti od onih sa šanka što ne plešu jbg-aAjde Kozjak sad ti neku muziku... Cijelo jutro smo u tisini
Dan žalosti za PatkomAjde Kozjak sad ti neku muziku... Cijelo jutro smo u tisini
Koliko je dobio?Dan žalosti za Patkom
Pa dozivotnuKoliko je dobio?
Ovo cemo slj. Put
Aaaaaaas!!!! To je zapravo smrtna na neki način, jeli oredata molba za pomilovanje?Pa dozivotnu
Ubili smo gaAaaaaaas!!!! To je zapravo smrtna na neki način, jeli oredata molba za pomilovanje?
Prošetaj do Fine pa provjeriCijepio se prije par minuta, zasad još ne djeluje?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|