Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos stigneAl je Ventura bio sa Marijom Poljak?
Ne bi... Pa i ja imam druge momkeMislim da bi mu SiG odsjekla kurac da jest.
Ono da ne smije imati druge je zezancija naravno... On je klijent, on bira...Zbunjujete me
Ne bi... Pa i ja imam druge momke
Jel Marija ispod ili iznad crte?ma jah, ali jebena Marija P. ipak se podvlači crta negdje.
Pa jel bio ili nije na vožnji po Dubravi?Ono da ne smije imati druge je zezancija naravno... On je klijent, on bira...
Jel Marija ispod ili iznad crte?
A svi joj hvale specijalnost, ja planirao doći na izlet u ZOO i kod MarijeMarija je negdje tamo gdje nastaje lava, ispod razine izvora nafte.
suzanu i goranu???op op. pa to je sig stavila svoje usnice... ili sam ja toliko dugo propustio topic.
jel nam sombrero napokon uspio komplimentima obasjati Suzanu i Goranu da ga ugosti!?
Ne družimo se otkad je rekao da nisam za velike teme i rasprave.Oldie, jel sve ok sa kolegom Marijolom, buduci da vise ne dolazi tu i ne komunicira vise od jedne recenice(dugo se druzi s Venturom valjda)...? Samo da bezbrizno spavam...
Ipak je on nas drug..
Ma pises ti dobro, samo tesko je pogoditi sto dira nerv da se trese drzava...Ne družimo se otkad je rekao da nisam za velike teme i rasprave.
Pozdrav gospodine Moderatoru, Patak je baniran? Maserko, pukla jubav naglo?Jooo Patak, imaš kaznicu , pa nisam mogao citati sve bljuvotine od jutros .
Zapali cigicu i placi
Patka u neko doba noći prespoji i počne vrijeđati sve redom.Pozdrav gospodine Moderatoru, Patak je baniran? Maserko, pukla jubav naglo?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|