Patak
Well-known member
E moj oldie umjetni lizač pičkeOčito je da tebi samo On može pomoći! Doktori a posebice psihijatri su digli ruke od tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E moj oldie umjetni lizač pičkeOčito je da tebi samo On može pomoći! Doktori a posebice psihijatri su digli ruke od tebe
Ma pičkin dim je za tebe požar. Napisao sam da si pizda a ne pička. Da si pička imao bi svrhu a kao pizda nemaš baš nikakvu.Ti si religijski ratnik ne ja Ja nisam Pičkin dim
Da moja spava osjeti na daljinuA kako nece jadne i one osjete ovo ludilo i na daljinu
U 2 sata iza ponoči ti pričaš o svrsi?Ma pičkin dim je za tebe požar. Napisao sam da si pizda a ne pička. Da si pička imao bi svrhu a kao pizda nemaš baš nikakvu.
Imam ZenOčito je da tebi samo On može pomoći! Doktori a posebice psihijatri su digli ruke od tebe
Definitivno si u pravu. U 2,00 Patku pričati o svrsi je čisto ludilo.U 2 sata iza ponoči ti pričaš o svrsi?
Imam masinu za robu..proslo je vrime kad su se gace po potocima prale.. znam ja da ti volis vrijeme kad smo u coporu zivili s bananom u ruci il u plemenima skakali oko vatre...al jbg ..E da ti je u potoku oprat gače Pa si misliš možeš no no
NocLaka noć svima.
OdsurfajImam masinu za robu..proslo je vrime kad su se gace po potocima prale.. znam ja da ti volis vrijeme kad smo u coporu zivili s bananom u ruci il u plemenima skakali oko vatre...al jbg ..
Vidiš da sam u pravu pa ne možeš glumitiDefinitivno si u pravu. U 2,00 Patku pričati o svrsi je čisto ludilo.
Bujrum obdareni te čekajuImam masinu za robu..proslo je vrime kad su se gace po potocima prale.. znam ja da ti volis vrijeme kad smo u coporu zivili s bananom u ruci il u plemenima skakali oko vatre...al jbg ..
Kako si primitivnaImam masinu za robu..proslo je vrime kad su se gace po potocima prale.. znam ja da ti volis vrijeme kad smo u coporu zivili s bananom u ruci il u plemenima skakali oko vatre...al jbg ..
Ja se čudim tko skače na tebe pored svih ostalih pičkiImam masinu za robu..proslo je vrime kad su se gace po potocima prale.. znam ja da ti volis vrijeme kad smo u coporu zivili s bananom u ruci il u plemenima skakali oko vatre...al jbg ..
Bitno je znati tko ne skace srecom... Ajde sisu u usta ,posli obrisi mobitel da bude cisto za sutra pa je novi danJa se čudim tko skače na tebe pored svih ostalih pički
Indijanci su za tebe previše napredni ne laskaj si da imaš pičku jer pičke ko salate vježbaj Zen nađi utjehuImam masinu za robu..proslo je vrime kad su se gace po potocima prale.. znam ja da ti volis vrijeme kad smo u coporu zivili s bananom u ruci il u plemenima skakali oko vatre...al jbg ..
A ipak me voliš kao ja tebe?Bitno je znati tko ne skace srecom... Ajde sisu u usta ,posli obrisi mobitel da bude cisto za sutra pa je novi dan
Odi digni ženi nogu sa krevetaPatak, prva si smjena, hajde se ugasi i na spavanje. Laka ti noć i sutra uspješan ti dan.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|