Sisata i guzata
Well-known member
Sta koristis ti?Pička mi ne dominira smo Ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta koristis ti?Pička mi ne dominira smo Ok
Iskreno frendice nemam pojma. Vidiš da nisam baš u tijeku.Oldie, jel sve ok sa kolegom Marijolom, buduci da vise ne dolazi tu i ne komunicira vise od jedne recenice(dugo se druzi s Venturom valjda)...? Samo da bezbrizno spavam...
Ipak je on nas drug..
Samo prirodnu travu ko pravi vegan ništa sintetikaSta koristis ti?
Iskreno, nisam ni jaIskreno frendice nemam pojma. Vidiš da nisam baš u tijeku.
Toliko o ljubavi tvojoj prije po urekoji brljator . Aj sad sig reci da je volisJoš manje Maserka Za takve idem kupiti lutku za jebavat jer mi vibrira loše u Zenu
Pa udara te bas jako... Nemas veze s vezom vise..Samo prirodnu travu ko pravi vegan ništa sintetika
Da volim SIG brutalno iskrenaToliko o ljubavi tvojoj prije po urekoji brljator . Aj sad sig reci da je volis
Iskreno ti kazem da smanjis malo... Sto god da jeDa volim SIG brutalno iskrena
Puka je ... Voli me dok ti ne dodjes tj laze dok ti nisi dosla samo ne pusim vise te pacje fore .. svadja se sam sa sobom,sam sebi pise i odgovara . Uglavnom nista novo. Nisi nista propustilaSta je s tobom?
Jbg nisam izgleda kurac od čovjeka pa me voliPa udara te bas jako... Nemas veze s vezom vise..
Sad reci da joj volis jednu sisu pa u iducoj poruci napisi da volis i drugu.Da volim SIG brutalno iskrena
Lik je nesto opasno uzeo veceras...Puka je ... Voli me dok ti ne dodjes tj laze dok ti nisi dosla samo ne pusim vise te pacje fore .. svadja se sam sa sobom,sam sebi pise i odgovara . Uglavnom nista novo. Nisi nista propustila
Evo sad si izbrisana sa wapa vidiš kako mi Patke smo orginalniIskreno ti kazem da smanjis malo... Sto god da je
Obje čemu dvije poruke u izlogu suSad reci da joj volis jednu sisu pa u iducoj poruci napisi da volis i drugu.
Kurac je spolni organ. Patak ti si pizda a pizda je karakterna osobinaJbg nisam izgleda kurac od čovjeka pa me voli
Nmvz ionako necu dobit sandaleEvo sad si izbrisana sa wapa vidiš kako mi Patke smo orginalni
VoduLik je nesto opasno uzeo veceras...
Sig. . sad dodji u Split ujutro ces samnom rezati vene radi ovog a popodne cemo se bacati s nebodera na kamione sijena , bar jednoj ce upaliti da prestanu ove muke od tugeEvo sad si izbrisana sa wapa vidiš kako mi Patke smo orginalni
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|