Patak
Well-known member
OK Barem ne glumim vjernikaKurac je spolni organ. Patak ti si pizda a pizda je karakterna osobina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK Barem ne glumim vjernikaKurac je spolni organ. Patak ti si pizda a pizda je karakterna osobina
Prvi put kad se bacim to ce bit to..Sig. . sad dodji u Split ujutro ces samnom rezati vene radi ovog a popodne cemo se bacati s nebodera na kamione sijena , bar jednoj ce upaliti da prestanu ove muke od tuge
Voliš Patka ali surfaj dalje imaš zabranu prilaskaSig. . sad dodji u Split ujutro ces samnom rezati vene radi ovog a popodne cemo se bacati s nebodera na kamione sijena , bar jednoj ce upaliti da prestanu ove muke od tuge
Lako ćemo mi za glumu, to svatko može, pa onda i ja mogu. Ali hajde ti za početak riješi gramatiku i pravopis, pa da te vidim.OK Barem ne glumim vjernika
Nemaš šanse mene jebat nisam ogledaloPrvi put kad se bacim to ce bit to..
Pa i ne preostaje mi nista drugo...
Zar se ne baviš vjerskim pitanjima više?Lako ćemo mi za glumu, to svatko može, pa onda i ja mogu. Ali hajde ti za početak riješi gramatiku i pravopis, pa da te vidim.
Ne triba mi zabrana nemam namjeru prilazitiVoliš Patka ali surfaj dalje imaš zabranu prilaska
Ne nosim gace .A da opereš gače prvo kad si tako empatična šta ti misliš o tome
Hvala bogu da nemasUostalom nemam tvoj broj da svršavam po tebi
Naravno jer znaš da nemožeš.imati sve što god želiš Puno sreče sa zenomNe triba mi zabrana nemam namjeru prilaziti
OkNe nosim gace .
A kako nece jadne i one osjete ovo ludilo i na daljinuAjde laka..
Macke mi postaju uznemirene
Jbg kad se moraš skrivati tvoj problemHvala bogu da nemas
PrestrasnoNaravno jer znaš da nemožeš.imati sve što god želiš Puno sreče sa zenom
Gladne su nemaju pažnjuAjde laka..
Očito je da tebi samo On može pomoći! Doktori a posebice psihijatri su digli ruke od tebeZar se ne baviš vjerskim pitanjima više?
E da ti je u potoku oprat gače Pa si misliš možeš no noPrestrasno
I tebi SiGy, i ja ću se odzočitiAjde laka..
Ti si religijski ratnik ne ja Ja nisam Pičkin dimOčito je da tebi samo On može pomoći! Doktori a posebice psihijatri su digli ruke od tebe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|