zašto misliš?To su ljudi profesionalci jbt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto misliš?To su ljudi profesionalci jbt
ha ha ha da vidiš nisam o tome razmišljaoAli ozbiljno... Vecernji su zajebani...pa donese vino pa masaza pa ovo pa ono... I najcesce nisu ozenjeni
Ali ozbiljno... Vecernji su zajebani...pa donese vino pa masaza pa ovo pa ono... I najcesce nisu ozenjeni
Pa racunaju djava odnija prišu ne ceka ga nitko doma
Pa ono znaju da su ujutro medju prvima (zezam se)... Ma takva je ekipa, ozenjena, u pauzi na poslu, nema vina, nema vecere, nema shoppinga..zašto misliš?
Nemam jer ja iza 8 idem ca doma zatvorim i iskljucim radni tel .. ljeti samo ajde malo produzim. .MS jel i ti imaš problem večernjaka?
Ja imam jutarnje probleme.. zaspem na termin..MS jel i ti imaš problem večernjaka?
Meni to postane cijela nocNemam jer ja iza 8 idem ca doma zatvorim i iskljucim radni tel .. ljeti samo ajde malo produzim. .
Da... I sta ces drugo kad s nekim pijes cijelu nocpa istina da ujutro ti je vrijeme već određeno a navečer pa daj još butelju otvori....
smijem se tome jer sam i sam tako razmišljao, samo da sam prvi bar taj dan, koji kretenPa ono znaju da su ujutro medju prvima (zezam se)... Ma takva je ekipa, ozenjena, u pauzi na poslu, nema vina, nema vecere, nema shoppinga..
Moras u 9 bit tamogeneralno po danu je radna atmosfera, po noci bas i nesmijem se tome jer sam i sam tako razmišljao, samo da sam prvi bar taj dan, koji kreten
ma da, testosteron znatno opada navečer...Moras u 9 bit tamogeneralno po danu je radna atmosfera, po noci bas i ne
Navecer se zajebavamo...Iden ja ca kakav sam baksuz zakasnit cu i na popodnevne masaze
nemoj prekasno ići da se ne zaljubiš tko će Patka slušat sa nesretnom ljubaviIden ja ca kakav sam baksuz zakasnit cu i na popodnevne masaze
Previse je opusteno...ma da, testosteron znatno opada navečer...
Docu iza tren. Uzivajte lip dan svima zelimNavecer se zajebavamo...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|