Sisata i guzata
Well-known member
Pa imam neki slican dogovor...zdr mir ide staž
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa imam neki slican dogovor...zdr mir ide staž
pa nije loša idejaPa imam neki slican dogovor...
Ali Najkaksi dogovori i odnosi uvijek su dodes pojebes platis odes... S njima se nikada nisam posvadjala jer nije bilo razloga i trajemo godinamapa nije loša ideja
pa baš sam htio reć to je rizik do jaja za obje straneAli Najkaksi dogovori i odnosi uvijek su dodes pojebes platis odes... S njima se nikada nisam posvadjala jer nije bilo razloga i trajemo godinama
Jer udes u pricu, dospisivanja, pa izlasci pa se netko zaljubi ugl on, pa kontrola, pa ti familija sazna i tako..pa baš sam htio reć to je rizik do jaja za obje strane
A sve bi to izbjegao da si se narucio u 9Jer ne moguce je da s nekim provodis dane i dane, izlazis, rucas veceras, jebes se a da se ne izrodi nesto... I uoravo sam sad u toj nekoj poziciji jer je lik zagrizao a zao mi ga...
Ahahaha blesooo,al nemam sto rec u pravu si ... I danas isto ...A sve bi to izbjegao da si se narucio u 9
Sve krene od obicne kave...Ahahaha blesooo,al nemam sto rec u pravu si ... I danas isto ...
I popodnevnih termina naravnoSve krene od obicne kave...
Ja na burek.sa.špinatom i jogurtA hvalaa
kažete da jutarnji nisu rizični?I popodnevnih termina naravno
Nece od jutarnjih..
Bravooo ljubavi sad si vec poluvegan skoroJa na burek.sa.špinatom i jogurt
e od sad samo u jutro idem...popodne ne idem pa sve da me Katanićka zovekažete da jutarnji nisu rizični?
Eee.... Najbolja ekipa je 9-11I popodnevnih termina naravno
Nece od jutarnjih..
Ma ovo su neka nasa interna spustanja bila.. iskoristila je moje mane u poslu da se zajebaje na moj racunkažete da jutarnji nisu rizični?
da?Eee.... Najbolja ekipa je 9-11
To su ljudi profesionalci jbt
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|