pa joj ostala navikaona unaprijed i naplaćuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa joj ostala navikaona unaprijed i naplaćuje
Ne... Nikad unaprijed... Po zavrsetku...ona unaprijed i naplaćuje
Ima i pravoona unaprijed i naplaćuje
oh pardon nisam bio pa ne znamNe... Nikad unaprijed... Po zavrsetku...
a ti MS avans ili odgoda?Ima i pravo
Ugl rijetko mi se desi da moram trazit novac a unaprijed samo ako netko tako zelioh pardon nisam bio pa ne znam
Nakon masaze . Uvijek i bez iznimaka.. volim kad covjek s gustom plati nakon tretmana a kad naplat.prije dajes vec u startu dojam da nemas povjerenja a i da se dogodi ikad da netko ne plati eto ne znam da bad dodje tako s namjerom znaci da je njemu taj novac ocito potrebniji nego meni.a ti MS avans ili odgoda?
Da ,ista stvar.. netko ima naviku odmah sam platiti to je u redu.Ugl rijetko mi se desi da moram trazit novac a unaprijed samo ako netko tako zeli
kako misliš trazit?Ugl rijetko mi se desi da moram trazit novac a unaprijed samo ako netko tako zeli
poštenoNakon masaze . Uvijek i bez iznimaka.. volim kad covjek s gustom plati nakon tretmana a kad naplat.prije dajes vec u startu dojam da nemas povjerenja a i da se dogodi ikad da netko ne plati eto ne znam da bad dodje tako s namjerom znaci da je njemu taj novac ocito potrebniji nego meni.
Ono da zaboravi ili kao fol zaboravi... Ali to stalnima nikada, ne bi im palo ni na pametkako misliš trazit?
Bas takoNakon masaze . Uvijek i bez iznimaka.. volim kad covjek s gustom plati nakon tretmana a kad naplat.prije dajes vec u startu dojam da nemas povjerenja a i da se dogodi ikad da netko ne plati eto ne znam da bad dodje tako s namjerom znaci da je njemu taj novac ocito potrebniji nego meni.
dajem zadužnicu za osiguranje....a jel može na veresiju? odgoda od 3mj recimo pa evo ja kad završim projekt platim ?
Nemam problem s tim kad nekog vidim npr svaki tjedan.a jel može na veresiju? odgoda od 3mj recimo pa evo ja kad završim projekt platim ?
pa da ono kad se nakupi računaNemam problem s tim kad nekog vidim npr svaki tjedan.
Bude meni zapricamo se i covjek stvarno zaboravi I ode al rijesimo...Ono da zaboravi ili kao fol zaboravi... Ali to stalnima nikada, ne bi im palo ni na pamet
zaposlim te, dogovorimo plaću....Nemam problem s tim kad nekog vidim npr svaki tjedan.
Moze nista protivzaposlim te, dogovorimo plaću....
zdr mir ide stažMoze nista protiv
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|