taj posao je financijski isplativ ali brijem da je emocionalno totalna katastrofa za ženePrevise je opusteno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taj posao je financijski isplativ ali brijem da je emocionalno totalna katastrofa za ženePrevise je opusteno...
A nitko slab u glavi to ne moze raditi, to sigurno... Iako ja sm se godinama uljuljkala u jednu sigurnost...taj posao je financijski isplativ ali brijem da je emocionalno totalna katastrofa za žene
ma da ali ipak je to emocionalni hendikepA nitko slab u glavi to ne moze raditi, to sigurno... Iako ja sm se godinama uljuljkala u jednu sigurnost...
A je... Evo ja recimo vise ne mogu vjerovat muskarcimama da ali ipak je to emocionalni hendikep
oni misle da se ni tebi ne može vjerovatA je... Evo ja recimo vise ne mogu vjerovat muskarcima
Da moram postat.lijep momak da me uzmeš pa prelazim.na.makrobiotiku sve za ljepotuBravooo ljubavi sad si vec poluvegan skoro
Da, meni znatno bolje stoji ujutro nego navečer..ma da, testosteron znatno opada navečer...
A PatkuA je... Evo ja recimo vise ne mogu vjerovat muskarcima
svimaDa, meni znatno bolje stoji ujutro nego navečer..
E jbg krivo misleoni misle da se ni tebi ne može vjerovat
isto kao i ti o njima, to su predrasude jbgE jbg krivo misle
A gle.. Ja imam vise nego korektnu cijenu. Za to sto ja radim nigdje neces postici manju. A ovo drugo naravno da moze, i ti su mi najdraziZnači SiG, nema kod tebe to tek tako doći, obaviti posao i itd. Nego, izlazak, piće, večera, šoping, i onda sex koji se plaća već toliko koliko se plaća. Puno se ti zajebaješ, naleti ćeš kad tad na nekoga ko će ti zagorčati život itekako . Uživaš kako muškarce vrtiš, sve do jedan put. Moj ti je prijateljski savjet da se ponašaš profesionalno, sex za novac i to je to. Ne znači da ne možeš biti srdačna prema klijentima nego jelte...
ja to stvarno ne mislim, čak znam za takav slučaj sa sretnim krajemTo sto vi niste u glavama raskrstili pojedinci da su kurve za jebanje a ne za zenidbu jbg.. Ne mogu protiv toga
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|