A ti uživaš da ih navodiš da se zaljube u tebe, sve do jedan put....To sto vi niste u glavama raskrstili pojedinci da su kurve za jebanje a ne za zenidbu jbg.. Ne mogu protiv toga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti uživaš da ih navodiš da se zaljube u tebe, sve do jedan put....To sto vi niste u glavama raskrstili pojedinci da su kurve za jebanje a ne za zenidbu jbg.. Ne mogu protiv toga
ali kako ti njima ne vjeruješ isto to oni o tebi misleTo sto vi niste u glavama raskrstili pojedinci da su kurve za jebanje a ne za zenidbu jbg.. Ne mogu protiv toga
Ja mislim... Meni su klijenti klijenti. Ako me platis da gledam u drvo sat vremena ja cu gledat u drvo. Jer ti placas moje vrijeme i sam ga organiziras.. Hoces pice, veceru i placas.. Moze. Ja to ne zahtjevam. Ali moras znati da kad izademo s vecere ne postojis za meneja to stvarno ne mislim, čak znam za takav slučaj sa sretnim krajem
Ne uzivam sigurno u manijacima koji me zovu 10 godina svaki tjedan s drugog broja i docekuju ispred stana...A ti uživaš da ih navodiš da se zaljube u tebe, sve do jedan put....
okejJa mislim... Meni su klijenti klijenti. Ako me platis da gledam u drvo sat vremena ja cu gledat u drvo. Jer ti placas moje vrijeme i sam ga organiziras.. Hoces pice, veceru i placas.. Moze. Ja to ne zahtjevam. Ali moras znati da kad izademo s vecere ne postojis za mene
Seksualne djelatniceTo sto vi niste u glavama raskrstili pojedinci da su kurve za jebanje a ne za zenidbu jbg.. Ne mogu protiv toga
da se tako ponašaš nebi te zvali manijaci 10g ali ok neću raspravuJa mislim... Meni su klijenti klijenti. Ako me platis da gledam u drvo sat vremena ja cu gledat u drvo. Jer ti placas moje vrijeme i sam ga organiziras.. Hoces pice, veceru i placas.. Moze. Ja to ne zahtjevam. Ali moras znati da kad izademo s vecere ne postojis za mene
Pa vidiš da se tribaš profesionalnije ponašati, nekome je očigledno potrebno staviti do znanja da je to posao. Ti to iz svoje ženske perspektive ne shvaćašNe uzivam sigurno u manijacima koji me zovu 10 godina svaki tjedan s drugog broja i docekuju ispred stana...
Pa to je zalosno ako netko to tako ne shvacaPa vidiš da se tribaš profesionalnije ponašati, nekome je očigledno potrebno staviti do znanja da je to posao. Ti to iz svoje ženske perspektive ne shvaćaš
pitaj Marijolu jel vrijedi toliko?Ako imate 1 Bitcoin dobijete broj od Sig sav novac ide njoj.naravno
A sad bitno da meni.vrijedipitaj Marijolu jel vrijedi toliko?
tebi? majstore ti ćeš nahebatA sad bitno da meni.vrijedi
Kad ih ne znaš birati.A je... Evo ja recimo vise ne mogu vjerovat muskarcima
A jbg... Takvi smo kakvi smoKad ih ne znaš birati.
i ti neki tarot majstor?tebi? majstore ti ćeš nahebat
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|