Patak
Well-known member
Izgubio.čovjek ključeve?Ili psihopata koji me pratio do vrata mog starog, zvonio na vrata i trazio Marinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgubio.čovjek ključeve?Ili psihopata koji me pratio do vrata mog starog, zvonio na vrata i trazio Marinu
znači lažeš Melita))Ili budale koje mi dolaze na posao... To je bilo jos u vrijeme kad sam bila naivna i govorila istinu o sebi
Uvijek i svagdjeznači lažeš Melita))
Evo ti haljinaSigica Nova profilna Ima li nade za neku u haljini možda Pitam za Patku
Taman da izgubim ključeve jeldaEvo ti haljina
Tebi svaka pristaje to stoji ali jedna posebna mi nedostaje ima vremena uglavnom slika je čista10od 10Evo ti haljina
I vrhovi ti poplavili desetka čistaEvo ti haljina
A hvala patak.. Da vrhovi plavi gore je prirodna tamnosmedjaI vrhovi ti poplavili desetka čista
Bravo PatakNenadmašiva
SavršenstvoA hvala patak.. Da vrhovi plavi gore je prirodna tamnosmedja
Jel može Patka na prvo mjesto a ostali na začeljeNakon masaze . Uvijek i bez iznimaka.. volim kad covjek s gustom plati nakon tretmana a kad naplat.prije dajes vec u startu dojam da nemas povjerenja a i da se dogodi ikad da netko ne plati eto ne znam da bad dodje tako s namjerom znaci da je njemu taj novac ocito potrebniji nego meni.
Nije uvijek tako. Ima divnih osoba . Al bas bas kvalitetnih koji cine da sve ima drugaciji dozivljajtaj posao je financijski isplativ ali brijem da je emocionalno totalna katastrofa za žene
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|