To samo za Patkove oci ili mozda i za druge smrtnikeEvo ti haljina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To samo za Patkove oci ili mozda i za druge smrtnikeEvo ti haljina
hajde ti doseli k meni u ZgbNije uvijek tako. Ima divnih osoba . Al bas bas kvalitetnih koji cine da sve ima drugaciji dozivljaj
A zato me volišNije uvijek tako. Ima divnih osoba . Al bas bas kvalitetnih koji cine da sve ima drugaciji dozivljaj
Još nisam zadovoljan haljinom mislim 10 čista ali ja sam više staromodanTo samo za Patkove oci ili mozda i za druge smrtnike
Al znas sta je kod mene... Ja ne biram. Ne kalkuliram. Kod mene se u zivotu sve dogadja spontano. Nije e u ponedjeljak cu se zaljubit...Kad ih ne znaš birati.
Ma da, ali nisu svi takvi kao ta dva dečka što si imala.Al znas sta je kod mene... Ja ne biram. Ne kalkuliram. Kod mene se u zivotu sve dogadja spontano. Nije e u ponedjeljak cu se zaljubit...
Ma da, ali nisu svi takvi kao ta dva dečka što si imala.
to se ne računa hahaSomby lajka da nisu svi isti a vara zenu
Ne vara je ako mu je kući ograničen pristup. To piše i u uvjetima i pravilima foruma.Somby lajka da nisu svi isti a vara zenu
Ali mislim da nijeNe vara je ako mu je kući ograničen pristup. To piše i u uvjetima i pravilima foruma.
Onda vara. Streljati.Ali mislim da nije
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|