maserkasplit
Well-known member
20 lipa ...ostale bi nam macke gladne brzoZa to treba imat zivaca... 20 kn minuta jos ajde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
20 lipa ...ostale bi nam macke gladne brzoZa to treba imat zivaca... 20 kn minuta jos ajde
Najjaci si ,os gledat filmove s nama i tiMa ne kuzite business . Snimite na automat da da da da da ........pa opet da da ......... u pravu si ..........i ja tako mislim ........... bas sam umorna danas , a ti ........
Pustiš Sombia, Patka i Hobu da laju , a vi lakirate nokte, spavate , gledate filmove Itd .......
Ja ću uzeti samo 30% od vaše zarade za autorska pravaNajjaci si ,os gledat filmove s nama i ti
Baby 20 po 20 palaca20 lipa ...ostale bi nam macke gladne brzo
Skroman covjekJa ću uzeti samo 30% od vaše zarade za autorska prava
PatakSkroman covjek
Patak nestao covjek.. Stekao dojam da ga ja opsjedam.....
Rekla sam da cu bit mirna al morala samOn ne ostavlja dojam covjeka koji bi ikoga opsjedao porukama
Nanjušio je da maserka ima ideju kako izvuc 6 kn / dnevno od njegaPatak nestao covjek.. Stekao dojam da ga ja opsjedam.....
Maserka ima ideju??? haha cek jel si se to upravo odrekao onih 30 postoNanjušio je da maserka ima ideju kako izvuc 6 kn / dnevno od njega
I ja sam vjeran preko tipkovnice babyMS e takvog naci... Koji ti je vjeran cak i preko interneta....
Ja nisam cak ni toI ja sam vjeran preko tipkovnice baby
Možeš glumiti da jesi kao i do sada.Ja nisam cak ni to
To je jace od mene....Možeš glumiti da jesi kao i do sada.
Mala dorada...ubaciš ih u conference call pa oni sami pričaju međusobno, svaki bar 3 kn/ min...tako da ne moraš ništa ni govoritiMa ne kuzite business . Snimite na automat da da da da da ........pa opet da da ......... u pravu si ..........i ja tako mislim ........... bas sam umorna danas , a ti ........
Pustiš Sombia, Patka i Hobu da laju , a vi lakirate nokte, spavate , gledate filmove Itd .......
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|