Sisata i guzata
Well-known member
#neobicnomirno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak zasto sam ja na tebi morala izgubit okladu.....#neobicnomirno
Kud na meni bašPatak zasto sam ja na tebi morala izgubit okladu.....
A nisam, oprosti oprostiPatak zasto sam ja na tebi morala izgubit okladu.....
Patak - od danas uplaćujes 6 kn dnevno maserki , pričao ili ne pričao , tako smo se ovdje dogovorili . Mislim da to nije puno s obzirom sto si joj sve prigovorioKud na meni baš
poslao mi je brojPatak - od danas uplaćujes 6 kn dnevno maserki , pričao ili ne pričao , tako smo se ovdje dogovorili . Mislim da to nije puno s obzirom sto si joj sve prigovorio
Hahaha stvarno?poslao mi je broj
Da, pisemo na wapHahaha stvarno?
Haha ako niste do 5 ujutro da obori moj i tvoj rekord nista se ne racunaDa, pisemo na wap
Nadam se da necemo toliko dugo onda mi treba i torbaHaha ako niste do 5 ujutro da obori moj i tvoj rekord nista se ne racuna
Jaoo zaboravih ti slike poslat od zena posli cuHaha ako niste do 5 ujutro da obori moj i tvoj rekord nista se ne racuna
Nemoj zaboravit, sad me patka uzela na redo jebem ti Marijole..Jaoo zaboravih ti slike poslat od zena posli cu
Uz dobre cipele i torbu ide i nakit nemoj bit skromnaNadam se da necemo toliko dugo onda mi treba i torba
Cartier samoUz dobre cipele i torbu ide i nakit nemoj bit skromna
Eee sad se nikom necete javljati vas dvoje ja cu slat slike a ti ces opaliti seenNemoj zaboravit, sad me patka uzela na redo jebem ti Marijole..
Meni samo japanke nek netko vise posalje ..litoo ideeeNadam se da necemo toliko dugo onda mi treba i torba
Necu stic brijem vise od togaEee sad se nikom necete javljati vas dvoje ja cu slat slike a ti ces opaliti seen
Uzicat cemo Mareta, on je dobar covjekMeni samo japanke nek netko vise posalje ..litoo ideee
Zauzvrat cu mu kupit dva upaljačaUzicat cemo Mareta, on je dobar covjek
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|