Sisata i guzata
Well-known member
Uspjesan si ako si sam zadovoljan postignutim.. Svatko ima druge prioritete.... Lik tjera zajebanciju....A uostalom tko određuje tko i što su uspješni ili neuspješni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uspjesan si ako si sam zadovoljan postignutim.. Svatko ima druge prioritete.... Lik tjera zajebanciju....A uostalom tko određuje tko i što su uspješni ili neuspješni?
Zajebancija je vrlo subjektivan pojam... Eto npr ja je nisam primjetija kod njegaUspjesan si ako si sam zadovoljan postignutim.. Svatko ima druge prioritete.... Lik tjera zajebanciju....
Trazi ...Ni ne trazi njen.
Pari razmjena sličica od PokemonaU džepu, daj ti meni od Sigice
Nismo sviHvala ali mislim da ste generalno svi tu stekli pogresno misljenje o meni....
Odlicno danas ,predkisna atmosfera za caj i pidzamu i kauc i daljinskikako je maserkasplit?
A vi ?Odlicno danas ,predkisna atmosfera za caj i pidzamu i kauc i daljinski
ja super. čekam utamicu. gledat ću je sa sinom. sviđa mi se tvoje zeznje. vidiš patak ipak neda broj sigi hahaA vi ?
Super plan za provesti vecerja super. čekam utamicu. gledat ću je sa sinom. sviđa mi se tvoje zeznje. vidiš patak ipak neda broj sigi haha
Zelje se preko noci okrenumislim da neće dok želi tebi
a neznam. ipak je ovo forumZelje se preko noci okrenu
Pa na forumima se posebno stvari okrenu preko nocia neznam. ipak je ovo forum
Hi dear ,Super plan za provesti vecer
Dat ce on to se samo pravi sad nedodirljiv
20 lipaaa po minuti covjece pa vise zaradim lomeci prste nego da jezik lomim na telefon alii ideja ti je odlicna ako zazivi projekt imas postotak kao zasnivacHi dear ,
Imam odličnu ideju za tebe i ostale cure
Pokrenite vruću liniju za caskanje s ljudima koji neznaju sto bi sami sa sobom .
Nemojte pretjerivati s cijenom ima ovdje puno onih koji vole puno trkeljati , recimo 0,20 Kn / min
Bolje to nego lomit prste na maserskom stolu
Aaa i volim ja svoj stol vise nego telefon20 lipaaa po minuti covjece pa vise zaradim lomeci prste nego da jezik lomim na telefon alii ideja ti je odlicna ako zazivi projekt imas postotak kao zasnivac
Za to treba imat zivaca... 20 kn minuta jos ajde20 lipaaa po minuti covjece pa vise zaradim lomeci prste nego da jezik lomim na telefon alii ideja ti je odlicna ako zazivi projekt imas postotak kao zasnivac
Oduvijek sam bila nezasitna....Za to treba imat zivaca... 20 kn minuta jos ajde
Ma ne kuzite business . Snimite na automat da da da da da ........pa opet da da ......... u pravu si ..........i ja tako mislim ........... bas sam umorna danas , a ti ........Za to treba imat zivaca... 20 kn minuta jos ajde
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|