misliš za venturu?Ma ne.... To za nekog posebnog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš za venturu?Ma ne.... To za nekog posebnog
Za mog deckamisliš za venturu?
sorry al ne vjerujemZa mog decka
Sta? Pa ne mora biti sve za ovaj posao...sorry al ne vjerujem
Ajoj somi... Vi znate o meni samo sto sam vam ja ispricala....tako je. možda naletiš nekojeg koji će tebe zezati haha. ko ti sve okolo
Hvala ali mislim da ste generalno svi tu stekli pogresno misljenje o meni....da. al mislim da ti nitko ne može ništa. prejak si ti igrač
Ja ga još stičem molim lijepo.Hvala ali mislim da ste generalno svi tu stekli pogresno misljenje o meni....
Ja cu se svim silama potrudit da steknete pogresnoJa ga još stičem molim lijepo.
Svi vole bit misticniJa cu se svim silama potrudit da steknete pogresno
Jer smo u ovom poslu, a mene stvarno poznaje jako malo osoba... Mislim da cak samo Mod...
Sigurnije je takoSvi vole bit misticni
Bas to, sto mi znamo mozda patak ima zenu i troje djece, normalno da nece to napisati a mi smo stekli dojam da je samac koji nema za racune itd...Ja uvijek govorim i pisem istinu al ne iznosim sta ne zelim da se zna
Pa ako smo stekli takav dojam to je zato što je želio da takav dojam steknemo. Ako je otac troje djece i financijski i općenito osobno uspješan a ovdje se želi predstavljati neuspješnim, a i nepismenim, njegova stvar. Mada bi to tek bilo teško ludiloBas to, sto mi znamo mozda patak ima zenu i troje djece, normalno da nece to napisati a mi smo stekli dojam da je samac koji nema za racune itd...
A uostalom tko određuje tko i što su uspješni ili neuspješni?Pa ako smo stekli takav dojam to je zato što je želio da takav dojam steknemo. Ako je otac troje djece i financijski i općenito osobno uspješan a ovdje se želi predstavljati neuspješnim, a i nepismenim, njegova stvar. Mada bi to tek bilo teško ludilo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|