Sisata i guzata
Well-known member
To njemu vise znaci nego meni sandaleZauzvrat cu mu kupit dva upaljača
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To njemu vise znaci nego meni sandaleZauzvrat cu mu kupit dva upaljača
Mod ti si Boss Patka šutiPatak - od danas uplaćujes 6 kn dnevno maserki , pričao ili ne pričao , tako smo se ovdje dogovorili . Mislim da to nije puno s obzirom sto si joj sve prigovorio
Kamate udri odmahMarijole, imam vec pola zlatarne i dva para cipela od po 1000€...
Kad me mislis pocet isplaćivati
Bolje da mu kupis umjetnu vaginuKamate udri odmah
Sva si u brojkama i slovimaKamate udri odmah
Di ima to odmah cu kupit 10 komada i iznajmljivati uz naravno telefonski biznis koji je iduci razvojni stupanj foruma sve clanove prebaciti na telefon ,..20 lipa svatko ima ..al onda bi bila nova tema otvorena " jel zvao tko ?!"Bolje da mu kupis umjetnu vaginu
Ne virujem...poslao mi je broj
Dokaz da lažeš, on ima neki prastari mobDa, pisemo na wap
Zvučna simulacija, može li biti i zvučna masaža?Di ima to odmah cu kupit 10 komada i iznajmljivati uz naravno telefonski biznis koji je iduci razvojni stupanj foruma sve clanove prebaciti na telefon ,..20 lipa svatko ima ..al onda bi bila nova tema otvorena " jel zvao tko ?!"
Nema, ima wapDokaz da lažeš, on ima neki prastari mob
Opet su ludi za tobom SIGICA sve si omađijalaNema, ima wap
Samo ti me ne volis...Opet su ludi za tobom SIGICA sve si omađijala
A tko tebe ne.zavoli nezna.što propuštaSamo ti me ne volis...
Naravno sve je moguce ... Kad je moguce da covjek izmisli da lijeci pogledom ( ne znam sad ime mu al placaju po 10 ak tisuca kn za doc u dvoranu di ovaj udje na binu suti mrtav ladan 10 min i samo GLEDA) onda su moguce i masaze na daljinu preko telefonaZvučna simulacija, može li biti i zvučna masaža?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|