Sisata i guzata
Well-known member
To njemu vise znaci nego meni sandaleZauzvrat cu mu kupit dva upaljača

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To njemu vise znaci nego meni sandaleZauzvrat cu mu kupit dva upaljača
Mod ti si Boss Patka šutiPatak - od danas uplaćujes 6 kn dnevno maserki , pričao ili ne pričao , tako smo se ovdje dogovorili . Mislim da to nije puno s obzirom sto si joj sve prigovorio![]()
Kamate udri odmahMarijole, imam vec pola zlatarne i dva para cipela od po 1000€...
Kad me mislis pocet isplaćivati![]()
Bolje da mu kupis umjetnu vaginuKamate udri odmah
Sva si u brojkama i slovimaKamate udri odmah
Di ima to odmah cu kupit 10 komada i iznajmljivati uz naravno telefonski biznis koji je iduci razvojni stupanj foruma sve clanove prebaciti na telefon ,..20 lipa svatko imaBolje da mu kupis umjetnu vaginu![]()
Ne virujem...poslao mi je broj![]()
Dokaz da lažeš, on ima neki prastari mobDa, pisemo na wap![]()
Zvučna simulacija, može li biti i zvučna masaža?Di ima to odmah cu kupit 10 komada i iznajmljivati uz naravno telefonski biznis koji je iduci razvojni stupanj foruma sve clanove prebaciti na telefon ,..20 lipa svatko ima..al onda bi bila nova tema otvorena " jel zvao tko ?!"
Nema, ima wapDokaz da lažeš, on ima neki prastari mob![]()
Opet su ludi za tobom SIGICA sve si omađijalaNema, ima wap
Samo ti me ne volis...Opet su ludi za tobom SIGICA sve si omađijala
A tko tebe ne.zavoli nezna.što propuštaSamo ti me ne volis...
Naravno sve je moguce ... Kad je moguce da covjek izmisli da lijeci pogledom ( ne znam sad ime mu al placaju po 10 ak tisuca kn za doc u dvoranu di ovaj udje na binu suti mrtav ladan 10 min i samo GLEDA) onda su moguce i masaze na daljinu preko telefonaZvučna simulacija, može li biti i zvučna masaža?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|