Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaaajj.... Bez tebe ovo ce da eksplodira do jutraNaspavajte se i nemojte se svadit dok me nema nitko
Da Patka počinje treniratiOcito moras duze izbivat
Takticki odigrano.skoro do savrsenstva...samo da.je cekao jos jedan dan. Ipak uspio zajebatEvo ga patke nikad zaljubljeniji .. sto napravi jedan dan razdvojenosti
Opet me napuštaš?Naspavajte se i nemojte se svadit dok me nema nitko
Nije izdržao... Eeee.. Ne znas ti sta je ljubavTakticki odigrano.skoro do savrsenstva...samo da.je cekao jos jedan dan. Ipak uspio zajebat
Sve si zajebao morao si im to.šapnuti e jbgTakticki odigrano.skoro do savrsenstva...samo da.je cekao jos jedan dan. Ipak uspio zajebat
Hehe mjesec dana ovaj put da se uistinu zabrinete hihiJbg patko... Ako ces stalno to radit vise ti nece palit....
Vragolasti je to Patak. Izmislit ce nesto. Ali steta za ovo propusteno, bio je toliko blizu da ga Maserka zove na cam2camJbg patko... Ako ces stalno to radit vise ti nece palit....
Sad vec znamo...Hehe mjesec dana ovaj put da se uistinu zabrinete hihi
Sad vec znamo... A pisale snmo do 5 ujutro.. Iskreno, mislile smo da se ubioVragolasti je to Patak. Izmislit ce nesto. Ali steta za ovo propusteno, bio je toliko blizu za ga Maserka zove na cam2cam
Izmislit ču ja nešto ipak je to internetSad vec znamo...
Ja sam umirao od smijeha hihiSad vec znamo... A pisale snmo do 5 ujutro.. Iskreno, mislile smo da se ubio
Ja sam se zaklela jucer na zen forever i kad si ti patka u pitanju isto...Sad vec znamo... A pisale snmo do 5 ujutro.. Iskreno, mislile smo da se ubio
Prokuzio te...Eto zajebe Me Marijofil do kraja
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|