Sisata i guzata
Well-known member
Jesam sat vremena... Nemoj sad gle tko je tuA ja moran ic preumorna sam a sinoc sam legla u 4 i po ,5 ..sig jesi se ti naspavala kad smo vec kod odlazaka u krevet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam sat vremena... Nemoj sad gle tko je tuA ja moran ic preumorna sam a sinoc sam legla u 4 i po ,5 ..sig jesi se ti naspavala kad smo vec kod odlazaka u krevet
Da obaveze su toAli onda postanu preprisni i smatraju da smo frendovi, da mogu zvat bilo kad, da trebam se svaki dan nalazit... A tko ce to platit
Zar nečemo na Cameru hihiA ja moran ic preumorna sam a sinoc sam legla u 4 i po ,5 ..sig jesi se ti naspavala kad smo vec kod odlazaka u krevet
Rekla bi ti jedna moja poznanica kad bi joj falilo za pivicu u ducanu , upisi me prstom po zrakuAli onda postanu preprisni i smatraju da smo frendovi, da mogu zvat bilo kad, da trebam se svaki dan nalazit... A tko ce to platit
Eee... A ja zivim jako jbg... I treba to financirat...Rekla bi ti jedna moja poznanica kad bi joj falilo za pivicu u ducanu , upisi me prstom po zraku
Broj ima sad me nema do Božića.idem trčati i vježbati neka nazoveAjde MS ionako si ga rekla zvati...
Rekla sam da cu ga zvati u slucaju da se ne pojavi da sam zabrinuta al se pojavioAjde MS ionako si ga rekla zvati...
Ajoooj.... Sad ga vise nece bitRekla sam da cu ga zvati u slucaju da se ne pojavi da sam zabrinuta al se pojavio
Necemo ljubavi nista prije braka nema gledanja ispod oklopaZar nečemo na Cameru hihi
Ljubavi misliš ti Patku dati broj ili onom bilderu u teretani hihiRekla bi ti jedna moja poznanica kad bi joj falilo za pivicu u ducanu , upisi me prstom po zraku
Ja sam mislila da se vi sad voliteLjubavi misliš ti Patku dati broj ili onom bilderu u teretani hihi
Evo ga patke nikad zaljubljeniji .. sto napravi jedan dan razdvojenostiVratile se rode... de si patko??
Ne brini tržište je stabilnije od BitcoinaEee... A ja zivim jako jbg... I treba to financirat...
Takvu te volim u dimijamaNecemo ljubavi nista prije braka nema gledanja ispod oklopa
Mi se obožavamoJa sam mislila da se vi sad volite
Ocito moras duze izbivatMi se obožavamo
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|