maserkasplit
Well-known member
Ajde ajde sto cu od tebe popij kefirLjubavi pijem kefir sada tražim dopuštenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ajde sto cu od tebe popij kefirLjubavi pijem kefir sada tražim dopuštenje?
AhPa to nije normalno..da 14 h dnevno provedes s kurvom, da joj kuhas, kupujes stvari i onda hoces nesto vise... E pa ne moze
Pa na fejsu su zgodnijiAaa nemogu to ja nikako tako
Da tu smo za čisti seksLjubav traze na pogresnim mjestima
A di ces vise od toga al se i kuhaloo ??Pa to nije normalno..da 14 h dnevno provedes s kurvom, da joj kuhas, kupujes stvari i onda hoces nesto vise... E pa ne moze
Pa moram smršaviti jednu kiluAjde ajde sto cu od tebe popij kefir
Najkakse. Ljudi s kojima se nikad nisam posvadala.. Ljudi koji znaju za sto smo tu.Da tu smo za čisti seks
Uh sve na žlicu kuhanoA di ces vise od toga al se i kuhaloo ??
Al samo jednuPa moram smršaviti jednu kilu
Da, i knjige mi se donosile... Salata radila, riba pekla prije par godA di ces vise od toga al se i kuhaloo ??
Ja moram biti tu Maserka ne može bez meneNajkakse. Ljudi s kojima se nikad nisam posvadala.. Ljudi koji znaju za sto smo tu.
Vidi je jos se i žaliDa, i knjige mi se donosile... Salata radila, riba pekla prije par god
Taman za tajice i spido gačiceAl samo jednu
I opet nisi zadržala niti jednog kakvi pokvareni muškarci uhDa, i knjige mi se donosile... Salata radila, riba pekla prije par god
Ali onda postanu preprisni i smatraju da smo frendovi, da mogu zvat bilo kad, da trebam se svaki dan nalazit... A tko ce to platitVidi je jos se i žali
Da zadrzala... Blokirala patak mojI opet nisi zadržala niti jednog kakvi pokvareni muškarci uh
A Patka tebi salatu i sretnaVidi je jos se i žali
A ja moran ic preumorna sam a sinoc sam legla u 4 i po ,5 ..sig jesi se ti naspavala kad smo vec kod odlazaka u krevetJa moram biti tu Maserka ne može bez mene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|