Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zajebavaj. Ja sam bio sombrerov navijac, di necu biti tvoj. Kako bi Patak rekao. Marijole sretan zbog PatkaSve si sjebao da si sjebao sve Marijofil
Oces taktiku... Skupi pare, idi za split, naruci se za masazuMijenjam taktiku hm
Na sta tebi lici patak. Na musteriju?Oces taktiku... Skupi pare, idi za split, naruci se za masazu
Neee.... Gdje cete svi veceras.... A ja odmornija nego ikad1 sat ode Patak u krpe Bujrum
Diskretno u rukavicama ovaj putNe zajebavaj. Ja sam bio sombrerov navijac, di necu biti tvoj. Kako bi Patak rekao. Marijole sretan zbog Patka
Pa jedini nacin da se ikada sretnu...Na sta tebi lici patak. Na musteriju?
Ona ima više para Do istre heheOces taktiku... Skupi pare, idi za split, naruci se za masazu
Kad spavaš po cili danNeee.... Gdje cete svi veceras.... A ja odmornija nego ikad
I ne treba se narucit. Samo dode. Imas pravoOna ima više para Do istre hehe
Pa nece ona tebe valjda zvat jbt... Jesi ti musko?Ona ima više para Do istre hehe
Baž zato što sam muško ehhh hmPa nece ona tebe valjda zvat jbt... Jesi ti musko?
Pa bas zato sto si musko ti treba bit neugodno sto cekas nju da se prva javiBaž zato što sam muško ehhh hm
Ako odem u Split promijenim i adresu hihiJebem ti takvog internet ratnika...
Nema muda ici u split
Čuj dam joj broj a nema para za zvat hm?Pa bas zato sto si musko ti treba bit neugodno sto cekas nju da se prva javi
Pa nece ona tebe zvat jbt.. Ti nju moras zvatČuj dam joj broj a nema para za zvat hm?
E jbg.. Svi ste me napustiliLaku noč mi koji moramo raditi a ne ustat u podne hihi Laku noć Marijofil dtž nedaj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|