Patak
Well-known member
Da ostavila je broj nekome Patku PatliđanPa nece ona tebe zvat jbt.. Ti nju moras zvat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ostavila je broj nekome Patku PatliđanPa nece ona tebe zvat jbt.. Ti nju moras zvat
Stvarno si naopacke patak. On ostavi broj zeni i kaze nazovi me ako hoces )Pa nece ona tebe zvat jbt.. Ti nju moras zvat
Pa nece ona zvat... Realno, za zenu je to potcjenjivanje..Stvarno si naopacke patak. On ostavi broj zeni i kaze nazovi me ako hoces )
Ni ne trazi njen.Stvarno si naopacke patak. On ostavi broj zeni i kaze nazovi me ako hoces )
Vec unaprijed se ogradjuje od neuspjeha... ... Muskarci kojima fali inicijativaNi ne trazi njen.
Laku noć Sigica čuvaj mi bambi mojuE jbg.. Svi ste me napustili
??????????!!!!!!???????????????????????Vec unaprijed se ogradjuje od neuspjeha... Takav je i plovak... Muskarci kojima fali inicijativa
Pa i on je rekao da ceka da ga zene zovu... To se ne radi??????????!!!!!!???????????????????????
Noc patakNoć noć
I onda places sto se nista nije desiloPa i on je rekao da ceka da ga zene zovu... To se ne radi
Pun mjesec sigurno idem vidjeti van hm Noč kisiči cmokiči itdPa i on je rekao da ceka da ga zene zovu... To se ne radi
Idem i ja gledat pun mjesecPun mjesec sigurno idem vidjeti van hm Noč kisiči cmokiči itd
Budem mu rekla na wap ako tu ne skuziSig ajd zamoli Moda da izbrise post o zastitarki iz fine da ne bi bilo sutra...
Nisam mogla vise gledat na oci sad sam naspavana al nema nikogCekaaajj.... Bez tebe ovo ce da eksplodira do jutra
Ne da mi mama da zovem ljude po noci uzme mi mobitelČuj dam joj broj a nema para za zvat hm?
Odkud ovako rano.budna.sigurno misliš na mene hahaNe da mi mama da zovem ljude po noci uzme mi mobitel
A nego na koga patko mojaOdkud ovako rano.budna.sigurno misliš na mene haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|