Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaDakle.....
Jaoo majko...
Jel mi mozes poslat broj da se vidimo na kameri ja cu tebi svoj poslat...
Ali ozbiljno mislim, evo ja tebi saljem svojSigica danas.sva u.šiframa
Ne... Besplatno...frendovskiEto Patak sam jos nek posalje novce za internet
I mobitel s kamerom i pristupom internetu..Eto Patak sam jos nek posalje novce za internet
Ima to sve patak... Pa kako je sad na internetuI mobitel s kamerom i pristupom internetu..
Slabo pratiš Patku...Ima to sve patak... Pa kako je sad na internetu
A ne. Ja rijetko lezim... Ako nesto mrzim to je pasivnost u krevetu... #Samo jako...Onaj u fušu ti je na principu ležiš a radiš...a ovaj?
Nije mi poslao brojŠta kažu
Jel radi link Istra Zagabria ?
Možda ne zna koji mu je broj ili nije uopće u Hrvatskoj?Nije mi poslao broj
Nisam njegov tipMožda ne zna koji mu je broj ili nije uopće u Hrvatskoj?
Ima jedna naša cura s Plavog, da je ne imenujem, koja je tako odrađivala seks da bi to valjda samo nekrofile palilo.A ne. Ja rijetko lezim... Ako nesto mrzim to je pasivnost u krevetu... #Samo jako...
E tu ne znsm.. Ali meni odbojno.. Ja sam po prirodi agresivna i ne mogu zamisliti seks s likom koji je pasivaanIma jedna naša cura s Plavog, da je ne imenujem, koja je tako odrađivala seks da bi to valjda samo nekrofile palilo.
A meni i jedno i drugo paše, kako kad, ali baš da ležiš ko leš, to mi nikad nije napeto i ni u kojoj kombinaciji. Osim kad sam na masaži, pravoj masaži ^^E tu ne znsm.. Ali meni odbojno.. Ja sam po prirodi agresivna i ne mogu zamisliti seks s likom koji je pasivaan
Samo strast... Sve u zivotu se mora raditi sa strascu...A meni i jedno i drugo paše, kako kad, ali baš da ležiš ko leš, to mi nikad nije napeto i ni u kojoj kombinaciji. Osim kad sam na masaži, pravoj masaži ^^
Tel: 064/677-677
|
|
|