Sisata i guzata
Well-known member
Jedino sto to nije dobro za citanost...Goris goris valjda i pregoris... Tako u ovom nasem slucaju... I sad zen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino sto to nije dobro za citanost...Goris goris valjda i pregoris... Tako u ovom nasem slucaju... I sad zen...
Kako mislis top listu... Najboljih ili onih koji su me jebaliAjde sad ti nama u ovoj 1500. stranici slozi top listu ovog.kvarteta sa.foruma
Ma znamo koji su ali da.ih poredamo...Kako mislis top listu... Najboljih ili onih koji su me jebali
Mod.Ma znamo koji su ali da.ih poredamo...
Onako kao na natjecanju za ljepotu...pobjwdnik, prva pratilja, druga itd...Ma znamo koji su ali da.ih poredamo...
Evo ovi gore znaci su me jebali i ovako su poredani gledajuci performans, osobine i sve drugo.. Hoces da dalje redam clanove kao najbolja recenzija itdOnako kao na natjecanju za ljepotu...pobjwdnik, prva pratilja, druga itd...
Mozes slobodnoEvo ovi gore znaci su me jebali i ovako su poredani gledajuci performans, osobine i sve drugo.. Hoces da dalje redam clanove kao najbolja recenzija itd
Najbolja recenzija: plovak..Mozes slobodno
Baci recenzije da se decki slede sutra kad procitaju...eto ti prilike da podignes temuNajbolja recenzija: plovak..
Drugog tko pise recenzije ne znam
Ma pa znaju vec svi.. Ja sam pisala za svakogaBaci recenzije da se decki slede sutra kad procitaju...eto ti prilike da podignes temu
Inace ima nas puno zena na forumu pa je bas tesko odabrati ustvari Ana je tu i Kristal.. njih san zaboravila skoro. Ana upadne ko tornado slozi svoje i ode ona ca ..Najdraza zenska osoba na forumu:Maserka Split
Jebote kakve su ti to.recenzije ko u osnovnom. Tko ti je najbolji prijatelj...Eto ja jesam... Ajde sad vas dvoje
Od mene.Marijole... Ne znam gdje da ga svrstam.. Iskreno... Jos uvijek od njega osjecam neku vrstu nelagode...
Pa evo napisala sam... Patka i MS kao naj prijatelji... Jebaci poredani po kvalitetiJebote kakve su ti to.recenzije ko u osnovnom. Tko ti je najbolji prijatelj...
Daj nam pravi show..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|