Sisata i guzata
Well-known member
Evo i javno cu ovdje napisat da ova tema ni forum bez Marijola ne bi imala smisla... Lik je hodajuca energija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imas dva sto ne valjaju na jednom pustaj ono malo plina a drugi stiskaj upali svaku desetu al probaj spasilo me milijun putaVi se zajebavate a meni nece.vise upalit upaljac..moram cekat plocu od resoa da mi se ugrije..
Majstor si. Svaka cast. Znam tu foru. Tako sam znao izgurat danima..ali ovaj je jediniAko imas dva sto ne valjaju na jednom pustaj ono malo plina a drugi stiskaj upali svaku desetu al probaj spasilo me milijun puta
Sad je vec vruce postalo tu pocet cu skidat gornji dio pidzameEvo i javno cu ovdje napisat da ova tema ni forum bez Marijola ne bi imala smisla... Lik je hodajuca energija...
Moramo na spavanje, tri sataSad je vec vruce postalo tu pocet cu skidat gornji dio pidzame
Hobo na ovakve price vec svrsava..Sad je vec vruce postalo tu pocet cu skidat gornji dio pidzame
Ee jbg onda sretno s pločomMajstor si. Svaka cast. Znam tu foru. Tako sam znao izgurat danima..ali ovaj je jedini
Spavala cili danMoramo na spavanje, tri sata
Zapalio. Ovo mi je za laku noc.Ee jbg onda sretno s pločom
Laku noc..Lipo spavajte onda ja cu ic sama gledati lijepe decke po fejsu kad mi nema patka
Ja ih gledam na instaLipo spavajte onda ja cu ic sama gledati lijepe decke po fejsu kad mi nema patka
E nisi ti ni luda samo nisam tamo bas toliko imam profil 5 godina i cijele 4 objaveJa ih gledam na insta
NoocLaku noc..
Nemam ni ja objave ali mogu gledatiE nisi ti ni luda samo nisam tamo bas toliko imam profil 5 godina i cijele 4 objave
Ja imam poseban profil za spijunazuNemam ni ja objave ali mogu gledati
Ja bacam otrove sa original profila..Ja imam poseban profil za spijunazu
I kad se svadjam i trollam po 24 sata indexu itd za komentare da mogu bez brige bacati otrove
Drzim... Taj vjse nece udahnut zraka bez mreze... Malo je ali sad su 4 muzjaka i 3 zenke, opsadno stanje....Sig kako je macak jel se smirio sad malo i jel ga drzis dalje prozora?
A doc ce on sebi jos je bit ce pod stresom od zivota vani,buke itd ,kucna maca van ne funkcionira . Drago mi je da si ga naslaDrzim... Taj vjse nece udahnut zraka bez mreze... Malo je ali sad su 4 muzjaka i 3 zenke, opsadno stanje....
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|