Sisata i guzata
Well-known member
Neki strah... Nikad ne znam sto zapravo mislis...Od mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki strah... Nikad ne znam sto zapravo mislis...Od mene.
Zato se bojim tebi otvorit dusu jer ces to iskoristit protiv mene kad tadNeki strah... Nikad ne znam sto zapravo mislis...
Ja i nisam bas da sam tu od pocetka ukljucena jer se ne volim bas eksponirati radi masaza i sve skupa to da uopce privlacim paznju na sebe ( ne mislim na oglas on je javan svakako i dostupan) al uspila si me pozvat pa eto me. Uglavnom ne volim ulazit u rasprave ozbiljne bas i osobne ili provokacije jer me to zamara a to imam i van foruma .. ali je zanimljivo da nije sve striktno i ozbiljno da se mozes i na svoj i na tudji racun malo zaj..Eto ja jesam... Ajde sad vas dvoje
Apsolutno... I otkad si tu i mi smo opusteniji... Nije da si vjerujemo, ali ok smoJa i nisam bas da sam tu od pocetka ukljucena jer se ne volim bas eksponirati radi masaza i sve skupa to da uopce privlacim paznju na sebe ( ne mislim na oglas on je javan svakako i dostupan) al uspila si me pozvat pa eto me. Uglavnom ne volim ulazit u rasprave ozbiljne bas i osobne ili provokacije jer me to zamara a to imam i van foruma .. ali je zanimljivo da nije sve striktno i ozbiljno da se mozes i na svoj i na tudji racun malo zaj..
Ovako da razjasnimo malo kronologiju nasih prepucavanja.Marijole... Ne znam gdje da ga svrstam.. Iskreno... Jos uvijek od njega osjecam neku vrstu nelagode...
Cekaj... Nije to tako hop copAjde sad ti Marijole... Najdrazi prijatelj i sve ostalo
Mislim da ti ovo preozbiljno shvacas...Ovako da razjasnimo malo kronologiju nasih prepucavanja.
Nikada, bas nikada te nisam napao bez.razloga..
Svaka uvreda je bila uzrocno poslijedicna veza na tvoju bahatost, oholost, prostakluk, omalozavanje itd..Ne mene osobno.
Ali kao i patka imas problem. Previse ozbiljno ovo shvacas. Kada bi se ja osjecao nelagodno kao sto ti tvrdis da si se u pojedinim trenucima osjecala ne bi bio ovdje ni sekunde...
I od tebe osjecam neki strah koji ne mogu objasniti... Ali dok pricamo ovako neobavezno super si, imas sarma, imas karizmu, generalno zanimljiv si lik. Eto.Ne osjecam da ti mogu vjerovati za neku dublju konverzaciju.. Eto najblize opisano...
Nebitno...Ne osjecam da ti mogu vjerovati za neku dublju konverzaciju.. Eto najblize opisano...
Eto i kompliment se dobilo... a kazu da si bezobrazna i bahataI od tebe osjecam neki strah koji ne mogu objasniti... Ali dok pricamo ovako neobavezno super si, imas sarma, imas karizmu, generalno zanimljiv si lik. Eto.
Ja sam uvijek o njemu samo dobro govorila...Eto i kompliment se dobilo... a kazu da si bezobrazna i bahata
Slazem se i za venturu i za patkaNebitno...
Da odgovorim na pitanje gore..
Ima dosta zanimljivih osoba s kojima.mozes tjerati dobru zajebanciju ali i ozbiljniju raspravu..
ima i specificnih likova poput venture, nije za velike rasprave i velike teme ali to malo, pogodi i zaintrigira, zabavi...
Patak, najveca konfuzija. Nemogucnost uspostavljanja ikakve normalne komunikqcije vise.od 3 poruka..
Je ,to je meni isto bas seksiDeckima ovdje fali ta Marijolova drcnost.. Samopouzdanje, temperament...
I slazemo se da je unikatJe ,to je meni isto bas seksi
Ne zajebavamo se... Ozbiljne smoVi se zajebavate a meni nece.vise upalit upaljac..moram cekat plocu od resoa da mi se ugrije..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|