maserkasplit
Well-known member
Ma hoce .. pa bio je tu 24 sata dnevno nije to tako sad otic kad mu je ovo bilo vjerovatno zanimljivije od tv aBojim se da se nece vratiti....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma hoce .. pa bio je tu 24 sata dnevno nije to tako sad otic kad mu je ovo bilo vjerovatno zanimljivije od tv aBojim se da se nece vratiti....
Uglavnom... Svasta i nista... Stranice se ispisuju, naklapa se, ali nista se ne dogada konkretno niti se raspravlja o necem konkretnom...O Boze znaci svega je bilo moram to ujutro uz kavu baciti oko
Prosto me vise nista ne pogadja... Ne znam razlogJa vise ne mogu uci u neku raspravu s Marijolom i to me najvise boli...
Nemoj dva put rećJa vise ne mogu uci u neku raspravu s Marijolom i to me najvise boli...
Sig, pojebala si pol foruma. Nije da se nista ne dogada. Jedino patak nije uspio upiknutUglavnom... Svasta i nista... Stranice se ispisuju, naklapa se, ali nista se ne dogada konkretno niti se raspravlja o necem konkretnom...
Ali ozbiljno... Evo veceras mi je rekao da sam debela za body masazu i nije me naljutioNemoj dva put reć
Kako jedino patak, jebala me cetiri covjeka a gle koliko ljudi na temi...Sig, pojebala si pol foruma. Nije da se nista ne dogada. Jedino patak nije uspio upiknut
Nisam rekao da si debelaAli ozbiljno... Evo veceras mi je rekao da sam debela za body masazu i nije me naljutio
Pa i nema te sto naljutit ,nasla si zen ko ja i patak sad si nedodirljivaAli ozbiljno... Evo veceras mi je rekao da sam debela za body masazu i nije me naljutio
Ali bukvalno... Hvala vam na tomePa i nema te sto naljutit ,nasla si zen ko ja i patak sad si nedodirljiva
Ok drugim rijecima ali poanta je istaNisam rekao da si debela
Eto vidis da se fino izrazavamOk drugim rijecima ali poanta je ista
Jucer si mi rekao da sam pijana kurvaNisam rekao da si debela
Eto... Presli smo na drugu platformu... Izgleda da smo imali svoj zaplet, vrhunac i sad je rasplet... Svi happyEto vidis da se fino izrazavam
Sama si rekla da se ne kurvas kad si pijana. Ja sam samo preformulirao :Jucer si mi rekao da sam pijana kurva
Imas pravo.... Ja i jesam pijana a i kurva sam...Sama si rekla da se ne kurvas kad si pijana. Ja sam samo preformulirao :
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|