maserkasplit
Well-known member
Ni mene vidis da je bolje da ne dolazi kad nas nema nije ga ima ko braniti a patkica nasa ... Mozda mu iskljucilo internet ?Mene nije bilo... Nisam ja kriva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni mene vidis da je bolje da ne dolazi kad nas nema nije ga ima ko braniti a patkica nasa ... Mozda mu iskljucilo internet ?Mene nije bilo... Nisam ja kriva
Jaoo... Muskarac kojem je problem da skacem po njemu ionako nije za mene... Ja ne volim ove pasivne kojima sve smeta... Samo turbo...Ma znam ja to. Nego vidis da ova razbija krevete.. Skakat ce i po klijentima na maszama...
Ne znam ali se bojim...Ni mene vidis da je bolje da ne dolazi kad nas nema nije ga ima ko braniti a patkica nasa ... Mozda mu iskljucilo internet ?
samo se ti pravi nevina ali ti si ga dokrajcila...Ni mene vidis da je bolje da ne dolazi kad nas nema nije ga ima ko braniti a patkica nasa ... Mozda mu iskljucilo internet ?
Malaaa al si opet krevet razbila .. znas sto ti moras kupit onaj japanski tatami lezaj malo deblji samo da je i nema brigeMa znam ja to. Nego vidis da ova razbija krevete.. Skakat ce i po klijentima na maszama...
Njemu ne treba... A ja se ionako selim jos maloMalaaa al si opet krevet razbila .. znas sto ti moras kupit onaj japanski tatami lezaj malo deblji samo da je i nema brige
Ma nisam on preosobno shvaca ovo sve tu malo ,pa di ces tu ozbiljno pricati ,mozda ga je realnost dotukla pa mu vise nije do zajebancijesamo se ti pravi nevina ali ti si ga dokrajcila...
Patka je emocionalno osjetljiva....Ma nisam on preosobno shvaca ovo sve tu malo ,pa di ces tu ozbiljno pricati ,mozda ga je realnost dotukla pa mu vise nije do zajebancije
Nisam sve ni procitala bit ce ga netko malo vise satra..e jebi gaNe znam ali se bojim...
Jucer bas nije bio dobro
....
Svi u paru... Hobo, kozjak, sinisa zg... Kaos...Nisam sve ni procitala bit ce ga netko malo vise satra..e jebi ga
Auuuu...Svi u paru... Hobo, kozjak, sinisa zg... Kaos...
Sinisa ga je htio i jebat. Nije se patka dao pa je kasnije presao na Sig.Svi u paru... Hobo, kozjak, sinisa zg... Kaos...
A taman sam cekala da danas dode do 6000 poruka... Ja sam smanjila aktivnost da bi me on stigaoAuuuu...
Jesi otisla na votku?Sinisa ga je htio i jebat. Nije se patka dao pa je kasnije presao na Sig.
E jebaj ga... Uvijek sam drugi izbor, nikad prvi!!Sinisa ga je htio i jebat. Nije se patka dao pa je kasnije presao na Sig.
Nisam Marijole. Imam pametnija posla u zivotu.... A i pisala sam porukeJesi otisla na votku?
Stic ce on sve kad se vrati ne brigaj za to.. Sam sebi odgovori na 5 poruka nece on zaostatiA taman sam cekala da danas dode do 6000 poruka... Ja sam smanjila aktivnost da bi me on stigao
Bojim se da se nece vratiti....Stic ce on sve kad se vrati ne brigaj za to.. Sam sebi odgovori na 5 poruka nece on zaostati
O Boze znaci svega je bilo moram to ujutro uz kavu baciti okoSinisa ga je htio i jebat. Nije se patka dao pa je kasnije presao na Sig.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|