Sisata i guzata
Well-known member
Nadam se.... Zao mi, dobra patkaPuni baterije, slaze nove playliste na youtubu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se.... Zao mi, dobra patkaPuni baterije, slaze nove playliste na youtubu.
Bacas se u legalne posloveMajke mi iznajmljivat cu stan za 200 kn noc parovima... Koliko sam cesto kuci
Ja imam legalne poslove i ilegalan hobi...Bacas se u legalne poslove
Neznam bas... rekla si da imas oko 80 kg. Nije to bas za body2body )Sta mi preporucujes da krenem radit masaze?
Pa nije za onog lika koji ima 70...Neznam bas... rekla si da imas oko 80 kg. Nije to bas za body2body )
Dode patka i stisnes ga...Pa nije za onog lika koji ima 70...
Ugl... Kad pukne krevet vrijeme je za promjenu lokacijeMozda zato i pucaju kreveti ko ce ga znati... Sad vj 79 opet... Nisam stigla rucati
Omg... Bas mi ga je zao... On je jedini tu sa iskrenim osjecajima... Uz meneDosla ubojica nevinih patka...
Patak je prava misterija...nitko zapravo nezna kakav je...malo je on toga.otkrioOmg... Bas mi ga je zao... On je jedini tu sa iskrenim osjecajima... Uz mene
Pa i ti si... Sta si ti otkrio... Ostavljas dojam ledenog jebacha... A i ja sam... Svi smo mi misterija...Patak je prava misterija...nitko zapravo nezna kakav je...malo je on toga.otkrio
Jasno da cemo svi pokusat ostati u misteriji sto se tice pravog identiteta ali nakon par tisuca postova vec se moze formirat neka predodzba o karakteru osobe, nekakvi hobiji, zivotna ideologija, bilo sta. Ali kod Patka samo Zen, suton, bicikli. Nista konkretnoPa i ti si... Sta si ti otkrio... Ostavljas dojam ledenog jebacha... A i ja sam... Svi smo mi misterija...
A kod mene? Alkohol, jebanje i zen kao zivotna zeljaJasno da cemo svi pokusat ostati u misteriji sto se tice pravog identiteta ali nakon par tisuca postova vec se moze formirat neka predodzba o karakteru osobe, nekakvi hobiji, zivotna ideologija, bilo sta. Ali kod Patka samo Zen, suton, bicikli. Nista konkretno
Koji su ti hobiji? Osim odlasci damamaJasno da cemo svi pokusat ostati u misteriji sto se tice pravog identiteta ali nakon par tisuca postova vec se moze formirat neka predodzba o karakteru osobe, nekakvi hobiji, zivotna ideologija, bilo sta. Ali kod Patka samo Zen, suton, bicikli. Nista konkretno
Plus cajke..A kod mene? Alkohol, jebanje i zen kao zivotna zelja
Cajke su nam zajednicki interes...Plus cajke..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|