Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš volim kad mi tepaš ajmee kako si romantičnaGlupavo moje pace nepismeno.. naravno ds cu spomenuti
Prouči povijest malo bolje.Ti si stvarno budala, pa što sad ja da stavim Juru i Bobana!!!!!
Evo jedna romantičnaJao sto ste romanticni
Ovo sam postavila kad je umro Dj. Balasevic... Svaka cast Plovak!Evo jedna romantična
Pa covjek se prekjucer okupao...Gasi sve .. patak ima par gaca a ovi se kupa prije termina za masazu par dana.. sve gasi nema dalje. Usput se zahvaljujem stalnim gostima sto su divne i normalne osobe i sto mi olaksavaju selekciju i uspredbe s ludjacima
Sa tobom ne.pričam do sutra ujutroPatak, jel ga mazis??
Imam oko 400 jos vecih bisera ovo je kamilica... Kad mi pukne film pa napravim temu the best off mail.....Gasi sve .. patak ima par gaca a ovi se kupa prije termina za masazu par dana.. sve gasi nema dalje. Usput se zahvaljujem stalnim gostima sto su divne i normalne osobe i sto mi olaksavaju selekciju i uspredbe s ludjacima
Sto ja opet???Sa tobom ne.pričam do sutra ujutro
Pa da živimo parsto godina ranije smatrali bi ga pretjerano revnim što se kupanja tiče!Pa covjek se prekjucer okupao...
Ja stvarno ne vidim problem.. kaze on meni na kraju sjebana si i kompliciranaPa covjek se prekjucer okupao...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|