maserkasplit
Well-known member
E bas si mi falija cili dan..Sa tobom ne.pričam do sutra ujutro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bas si mi falija cili dan..Sa tobom ne.pričam do sutra ujutro
Kako mozes trazit da se netko pere svaki dan... Jos i pismen treba bit...Ja stvarno ne vidim problem.. kaze on meni na kraju sjebana si i komplicirana
pa idem spavati ne mogu pričati u snu Patak radio drugu nije sviro KSto ja opet???
A znam a što ću haha mene ili vole ili mrze nema druge ni trećeE bas si mi falija cili dan..
Ja ne znam sto je meni uopce nisam normalna ni realna..Kako mozes trazit da se netko pere svaki dan... Jos i pismen treba bit...
4gača teško oprat jbt koliko ih ti imaš hm?Kako mozes trazit da se netko pere svaki dan... Jos i pismen treba bit...
ma stvarno žena svašta traži... pretjeruje brate... šta je sljedeće?Kako mozes trazit da se netko pere svaki dan... Jos i pismen treba bit...
Da dodu na vrijeme...ma stvarno žena svašta traži... pretjeruje brate... šta je sljedeće?
To smo ustanovili većJa ne znam sto je meni uopce nisam normalna ni realna..
Ja ne nosim gace.. Jedino kao dio kostima za seks4gača teško oprat jbt koliko ih ti imaš hm?
u teretanu pa da tajice nosim ko robin hudma stvarno žena svašta traži... pretjeruje brate... šta je sljedeće?
Ko te ja ustanovim bit ce te svugdi u dijelovimaTo smo ustanovili već
Samo tvoj Patak.tako mi AlahaKo te ja ustanovim bit ce te svugdi u dijelovima
Evo da rascistim situaciju zadnjih 3 miseca ja san sjebana ljudi dodju ujutro 8 i po ,9 ,10 na vrijeme a ja san ta koja zaspem. Lako za stalne goste aj otvorim u pidzami,popijemo kavu smijemo se sto sam blesava i odradimo termin...al novi. .. vi ste nepostojeća osoba vi ste ovo i ono i lazni oglas itd i razumim ih bas sam 3 miseca imala failove i nisam bila profesionalna i korektna al isto su sve to shvatili preosobnoma stvarno žena svašta traži... pretjeruje brate... šta je sljedeće?
Ja to neću čitat znam da voliš samo PatkaEvo da rascistim situaciju zadnjih 3 miseca ja san sjebana ljudi dodju ujutro 8 i po ,9 ,10 na vrijeme a ja san ta koja zaspem. Lako za stalne goste aj otvorim u pidzami,popijemo kavu smijemo se sto sam blesava i odradimo termin...al novi. .. vi ste nepostojeća osoba vi ste ovo i ono i lazni oglas itd i razumim ih bas sam 3 miseca imala failove i nisam bila profesionalna i korektna al isto su sve to shvatili preosobno
Ma kuzim... Ali brate.. U 8,9 na masazu... Pa daj spavaj ako u to vrijeme nisi na poslucijeli dan je pred njimaEvo da rascistim situaciju zadnjih 3 miseca ja san sjebana ljudi dodju ujutro 8 i po ,9 ,10 na vrijeme a ja san ta koja zaspem. Lako za stalne goste aj otvorim u pidzami,popijemo kavu smijemo se sto sam blesava i odradimo termin...al novi. .. vi ste nepostojeća osoba vi ste ovo i ono i lazni oglas itd i razumim ih bas sam 3 miseca imala failove i nisam bila profesionalna i korektna al isto su sve to shvatili preosobno
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|