Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jebi ga ti i sad i sutra i jucer . Nepouzdan si Patak skroz..A jbg sad
nepouzdan hahahahaha.odkuda ta ispala.iz ormara ta je iz naftalina stara žaaaa odkuda taMa jebi ga ti i sad i sutra i jucer . Nepouzdan si Patak skroz..
Ispala je s tobom jeb ga .... skupa ..nepouzdan hahahahaha.odkuda ta ispala.iz ormara ta je iz naftalina stara žaaaa odkuda ta
Jezivo.. 2 godine imam stalkera oko zgrade ustvari u kvartu i svaki ga put zamalo uhvatimo .. zamisljam ga tocno ovako
Hahahaha danas si sigurno onu belgijsku lipu garant pa toliko prezira i mržnje prema Patku uhIspala je s tobom jeb ga .... skupa ..
To je patak, samo se pretvara da je u istriJezivo.. 2 godine imam stalkera oko zgrade ustvari u kvartu i svaki ga put zamalo uhvatimo .. zamisljam ga tocno ovako
Jok na mjesecuTo je patak, samo se pretvara da je u istri
Ovo je poklon za buducu suprugu
Nisam pivu nego rakiju od limuna domacu .. sutra je nakon 4 dana radni dan na caju startam popodne... Trening zdrav zivot i to.... Nemogu ja ka ti letit tamo vamo ja imam planove i fokuse ne bacam se na prve sise koje me zagrleHahahaha danas si sigurno onu belgijsku lipu garant pa toliko prezira i mržnje prema Patku uh
Prestrašno uopce zamislitiSušim.gaće
Ah 4 para samo ti imaš više cipela nego ja gačaOvo je poklon za buducu suprugu
Znas da sam se dobro zamislilaTo je patak, samo se pretvara da je u istri
Sve si lijepo napisala pa zašto ne i sise usput spomenuti pametno moje pismenoNisam pivu nego rakiju od limuna domacu .. sutra je nakon 4 dana radni dan na caju startam popodne... Trening zdrav zivot i to.... Nemogu ja ka ti letit tamo vamo ja imam planove i fokuse ne bacam se na prve sise koje me zagrle
Glupavo moje pace nepismeno.. naravno da cu spomenutiSve si lijepo napisala pa zašto ne i sise usput spomenuti pametno moje pismeno
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|