Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patka da nekome bude bitna ma neeee ti se šališPatak da ne mislis slucajno da je ovo oko tebe nesto nisi mi bitan toliko
Znam ,i ja bi za one cipele primucala i strpila se maloJa moram pazit da se ne posvadjam s Marijolom do 15.6.
Odsad odgovaram Marijolu sa Da, gospodine!Znam ,i ja bi za one cipele primucala i stroila se malo
Pa i nisi samo trcis za sisama i guzicama a ja sam mislila da zelis samnom u suton bicikle u japankama voziti...Patka da nekome bude bitna ma neeee ti se šališ
Bio bi to savršen san za krajPa i nisi samo trcis za sisama i guzicama a ja sam mislila da zelis samnom u suton bicikle u japankama voziti...
Nemoj ka i ja sestro u kroksama s patkom hodati po svijetu i krstariti 10 minuta.. budi pametnaZnam ,i ja bi za one cipele primucala i strpila se malo
Ma jeb se ti sa snovima samo trcis za prvim sisama ja mislila da si drugaciji a ono k. Ur.cinaBio bi to savršen san za kraj
A odkuda da kupim pa nisam đontravoltaNemoj ka i ja sestro u kroksama s patkom hodati po svijetu i krstariti 10 minuta.. budi pametna
Hvala za ovaj savjet... Trebala mi je podrska... Bit ce tesko... On je jako svojeglav tip... Ali moram izdrzati, biti jaka. Mogu ja to.Nemoj ka i ja sestro u kroksama s patkom hodati po svijetu i krstariti 10 minuta.. budi pametna
Naravno da nisi patak.. znam..vidim..A odkuda da kupim pa nisam đontravolta
meni su curke u japankama i tenesicama više seksi nego u štiklamaPa i nisi samo trcis za sisama i guzicama a ja sam mislila da zelis samnom u suton bicikle u japankama voziti...
Sve za "lobutinke"Hvala za ovaj savjet... Trebala mi je podrska... Bit ce tesko... On je jako svojeglav tip... Ali moram izdrzati, biti jaka. Mogu ja to.
Laka Oldie...preda mnom su izazovi...Svi dragim ženama laka noć i pusa
A jbg sadNaravno da nisi patak.. znam..vidim..
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|