Patak
Well-known member
Haha duga pričaNema veze, bitno da imas para...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha duga pričaNema veze, bitno da imas para...
Ma nije mi smetalo samo mi je bilo muka je nositi poslije kad smo bili vani ja tene noge ne bole ona šepa ko pas hahaAjde nije to puno mislila sam ko zna koliko je ... A bit ce si je najvise u patikama volio onda
Taman mi isto palo na pamet kad smo vec oko brojeva i toA saad nam recite velicine jos
Pa u krevetu smo u livelu bili hahaUuuu kako si je poljubija nosija si stolicu sa sobom na sve dejtove ili
Srame se...Taman mi isto palo na pamet kad smo vec oko brojeva i to
Radi visokih peta su je bolile il si je onesvijestio konjakomMa nije mi smetalo samo mi je bilo muka je nositi poslije kad smo bili vani ja tene noge ne bole ona šepa ko pas haha
Piše ti u nekoj od mojih recenzijaSrame se...
Imas i pravo jebes poljupce bitno je da su brava i kljuc u liveluPa u krevetu smo u livelu bili haha
Ee sad da idem trazit nije fer.... Znam samo da je debljiPiše ti u nekoj od mojih recenzija
Pa nebi ja dijelio intimu pohotovo sad sam u vezi sa mojom kobromSrame se...
Ma naućit ćeš ti svog Patka sveImas i pravo jebes poljupce bitno je da su brava i kljuc u livelu
A mis mali.. pa to ti zato sto ne ides u teretanu da vjezbas bi ti bila laganaMa nije mi smetalo samo mi je bilo muka je nositi poslije kad smo bili vani ja tene noge ne bole ona šepa ko pas haha
NeĆuMa naućit ćeš ti svog Patka sve
20 godina sam vježbao je malo iliA mis mali.. pa to ti zato sto ne ides u teretanu da vjezbas bi ti bila lagana
Pa meni kazes necu ja rec nikomePa nebi ja dijelio intimu pohotovo sad sam u vezi sa mojom kobrom
Imam.. kompleks su mi ljudi koji ne razlikuju Č i ĆBaš mi se sviđa.Moja kobra Imaš li kompleksa nekih?
pa kad razmjenimo brojeve već te milijun puta pitam da govorimo na tel makar sakri broj hahaPa meni kazes necu ja rec nikome
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|