Patak
Well-known member
Pa ljubavi nitko nije savršenImam.. kompleks su mi ljudi koji ne razlikuju Č i Ć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ljubavi nitko nije savršenImam.. kompleks su mi ljudi koji ne razlikuju Č i Ć
Di si nasla hahNasla sam ispod 18 cm
ahaha piše ti negdje i točno, ali dobro, i približno je okejNasla sam ispod 18 cm
Idem dalje trazit...ahaha piše ti negdje i točno, ali dobro, i približno je okej
Ljubavi pa nećemo valjda o tomeDi si nasla hah
Ne znam sakriti broj.. nepismena sam informatički a sramota me ic u servis da mi pokazu di se sakrije broj pa kad s tobom odrazgovaram ko ga opet nac. Ja ti sve stvari sto sakrijem posli ne znam naci pa bi tako sigurno i sakriveni broj izgubila... A ko ce nac drugi isti takav visepa kad razmjenimo brojeve već te milijun puta pitam da govorimo na tel makar sakri broj haha
Pa ne trebaš ako nećeš ostavljam ti svoj u inboxNe znam sakriti broj.. nepismena sam informatički a sramota me ic u servis da mi pokazu di se sakrije broj pa kad s tobom odrazgovaram ko ga opet nac. Ja ti sve stvari sto sakrijem posli ne znam naci pa bi tako sigurno i sakriveni broj izgubila... A ko ce nac drugi isti takav vise
Čuti , Patak ,ČUTI ! Kad bi ove gafove Čula uzivo plesnila bi se po glavi s Čim stignem od mukeVećeras ti želim ćuti glas Maserka
Ma nisi valjda ne zvrckam ja s nikim iz kreveta patkiceEvo ostavio zvrcni haha
A bože dragi hoču.li jednu ljubavi kako trebaČuti , Patak ,ČUTI ! Kad bi ove gafove Čula uzivo plesnila bi se po glavi s Čim stignem od muke
Pa minut da ćuješ glas haha ajde kobra mojaMa nisi valjda ne zvrckam ja s nikim iz kreveta patkice
I corava koka nabode zrno ide poslovica. Ajde evo zadatak za domaci rad on line jel se kaze čorava koka ili ćorava .nema koristenja googlaA bože dragi hoču.li jednu ljubavi kako treba
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|