Patak
Well-known member
Ma meni si savršena taman luda taman normalnaAl cu ja morati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma meni si savršena taman luda taman normalnaAl cu ja morati
Koliko je visa bila ,jel bas upadno ili onako ...Jednom sam bio s curom višom od sebe i bilo mi je to vrlo vrlo čudno, moram priznati. Pogotovo zato što nisam baš nizak ^^
to je zbog kičme anatomskiUzas ... Ko je dizajner tih patika ja bi ga natjerala da ih sazvace koliko mi je to horror za viditi
Moja je bivša bila 15 cm višljaKoliko je visa bila ,jel bas upadno ili onako ...
E sad ti hoces saznat koliko je visok, a patka na aparatimaKoliko je visa bila ,jel bas upadno ili onako ...
Nije mogla odoliti mojim mišićima hahaMoja je bivša bila 15 cm višlja
AhahahahE sad ti hoces saznat koliko je visok, a patka na aparatima
Nije, možda centimetar-dva. Košarkašica. Ali ja sam 186. Kad bi obukla visoke cipele, bila bi dosta viša od mene.Koliko je visa bila ,jel bas upadno ili onako ...
Savršena visina za ženu, po meniSvi su srecom bili visi od mene, 165...
Uuuu kako si je poljubija nosija si stolicu sa sobom na sve dejtove iliMoja je bivša bila 15 cm višlja
I meni je za muskarca tako oko 185,6,taman...Savršena visina za ženu, po meni
Kad ojaČas gramatiČke sposobnostiKad me maserka ojaća salatom i tegovima ajme
Lud sam bio još znala obući pete jbt ko sin sam joj izgledaoUuuu kako si je poljubija nosija si stolicu sa sobom na sve dejtove ili
Pa kupit ču udžbenike pernicu vodene bojice i ploču za kredu lako ćemo to ljubaviKad ojaČas gramatiČke sposobnosti
Nema veze, bitno da imas para...Ja i
Lud sam bio još znala obući pete jbt ko sin sam joj izgledao
170 možda cent manjePatka, koliko si visok
Ajde nije to puno mislila sam ko zna koliko je ... A bit ce si je najvise u patikama volio ondaNije, možda centimetar-dva. Košarkašica. Ali ja sam 186. Kad bi obukla visoke cipele, bila bi dosta viša od mene.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|