maserkasplit
Well-known member
Jeli a ja nek japanke s pazara nosim od 20 kuna ....cccNaravno da mogu svega ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeli a ja nek japanke s pazara nosim od 20 kuna ....cccNaravno da mogu svega ima
Što je najgore nisam haha ali jest.žena ljuta ajmee pa što god kažem ne valjaMa to on namjerno Zapravo je čovjek profesor hrvatskog pa skriva identitet traljavim pisanjem
J...bem znatizeljneKamo je kobra nestala haha
Pa šta bi radije da štedimo i putujemo ili Neke lubetinke šta ti ja znamJeli a ja nek japanke s pazara nosim od 20 kuna ....ccc
Jednog covjekaNa koga?
A patakJ...bem znatizeljne
Nadala sam se da jesiKako di pa nisam u svemiru
Slikanja po wc-imaPa nisam.superman ženo nisam ti ja za slikanja po wc itd
Pa ako me budeš šopala salatom kako da Patka ojačaNadala sam se da jesi
Lubetinke bi ... I krstarenje od 2000 kn.. izracunala sam da cemo imati 10 min krstarenja, za te pare.. znaci taman da brod izadje iz porta a onda cemo s prove skakat na kolutove one sto ih je helga isprdila.. njih cemo kupit u china shopu . Ja cu obuci kupaci iz second handa ,aj jos jedanput reci da nisam romanticnaPa šta bi radije da štedimo i putujemo ili Neke lubetinke šta ti ja znam
Ja cu ga slikavat u " lubetinkama"Slikanja po wc-ima
Zene vole galantne tipove, kavaljere, dase...Lubetinke bi ... I krstarenje od 2000 kn.. izracunala sam da cemo imati 10 min krstarenja, za te pare.. znaci taman da brod izadje iz porta a onda cemo s prove skakat na kolutove one sto ih je helga isprdila.. njih cemo kupit u china shopu . Ja cu obuci kupaci iz second handa ,aj jos jedanput reci da nisam romanticna
Jel te tražio na facebuku?Jednog covjeka
Večeras skroz. Nisam bezveze preporučio Zdravkovića. Vidim da je atmosfera kao u birtiju u dva u noći, kad bi i konobar doma ali dva pijanca se ne daju sa stola.Plovak, jel se tebi cini da tu vlada neka depresivna atmosfera??
ma dobro haha Pa Vidim skromna si jednostavna osoba nisi komplicirana pa do penzije ćemo skupaLubetinke bi ... I krstarenje od 2000 kn.. izracunala sam da cemo imati 10 min krstarenja, za te pare.. znaci taman da brod izadje iz porta a onda cemo s prove skakat na kolutove one sto ih je helga isprdila.. njih cemo kupit u china shopu . Ja cu obuci kupaci iz second handa ,aj jos jedanput reci da nisam romanticna
Jel moze da te lubetinkama ceskam po perjupatku treba puno nježnosti Maserka
Dodao me i na insta i doma zvonioal ono bas doma...Jel te tražio na facebuku?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|