Patak
Well-known member
jaha a no no Patak šlape i šešir i tebe kraj meneJa cu ga slikavat u " lubetinkama"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jaha a no no Patak šlape i šešir i tebe kraj meneJa cu ga slikavat u " lubetinkama"
Napetost se reze u zrakuVečeras skroz. Nisam bezveze preporučio Zdravkovića. Vidim da je atmosfera kao u birtiju u dva u noći, kad bi i konobar doma ali dva pijanca se ne daju sa stola.
Ja sam se ukljucila tek , citala san prvo 15 minutaVečeras skroz. Nisam bezveze preporučio Zdravkovića. Vidim da je atmosfera kao u birtiju u dva u noći, kad bi i konobar doma ali dva pijanca se ne daju sa stola.
Nije valjda da nosiš te loubetinkeJel moze da te lubetinkama ceskam po perju
Nosila bi lubetinke al di god pitam kaze nema nikad culi za teNije valjda da nosiš te loubetinke
1.71 taman ti stanem ispod perjaKoliko si visoka ljubavi Patka ko đepna venera
Patka je dzepna Venera1.71 taman ti stanem ispod perja
Pa vidiš u levelu smo i po visini cent vamo tamo1.71 taman ti stanem ispod perja
Pa zato sam i navela stvarnu visinu da odustane odmah bit ce mi do sisa tamam dodje kljunomPatka je dzepna Venera
Cent vamo tamoPa vidiš u levelu smo i po visini cent vamo tamo
Bar se ne mora saginjati....Pa zato sam i navela stvarnu visinu da odustane odmah bit ce mi do sisa tamam dodje kljunom
haha pa tene sa petom i voilaCent vamo tamo
Al cu ja moratiBar se ne mora saginjati....
Uzas ... Ko je dizajner tih patika ja bi ga natjerala da ih sazvace koliko mi je to horror za viditipa
haha pa tene sa petom i voila
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|