Sisata i guzata
Well-known member
NaslaIdem dalje trazit...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaslaIdem dalje trazit...
Sigica je u potrazi lista arhivuSigica nagovori je
Ne... Ionako previse frikova ima moj brojSig hoćeš ti broj patak te pozdravi
joj ljubavi daj nešto lakse haha ajme odma na Algoritamske tabliceI corava koka nabode zrno ide poslovica. Ajde evo zadatak za domaci rad on line jel se kaze čorava koka ili ćorava .nema koristenja googla
Nasla samSigica je u potrazi lista arhivu
Sakri broj samo te pozdravimNe... Ionako previse frikova ima moj broj
A kako ces me onds nazvatSakri broj samo te pozdravim
Evo vidis kakvi si odmah se nudis drugima pa ja neznam vise kako s tobom nego opet bit ljuta pa majku mu vise dokad cemo ovako taman ti sve oprostim a ti me varas ispred ociju...Sig hoćeš ti broj patak te pozdravi
Prije bi riješio jel prvo jaje ili kokoš.uhI corava koka nabode zrno ide poslovica. Ajde evo zadatak za domaci rad on line jel se kaze čorava koka ili ćorava .nema koristenja googla
Jos jedan vise manje rec ce ti sad patakSakri broj samo te pozdravim
pa ti mene sakris svoj broj Patak če da te pozdravi vidiš da moja kobra misli da sam neki frikA kako ces me onds nazvat
Patak pristojan ne frikJos jedan vise manje rec ce ti sad patak
Ne moze .joj ljubavi daj nešto lakse haha ajme odma na Algoritamske tablice
Ma znam.. Ali ipak nema broja.. Da mi Helgu saljes 20 pjta dnevnoPatak pristojan ne frik
Haha jesi luda Patka pristojanMa znam.. Ali ipak nema broja.. Da mi Helgu saljes 20 pjta dnevno
Ova je odnila oscara mu od svega do sad . Sakrij broj da te nazovemA kako ces me onds nazvat
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|