Patak
Well-known member
Pa nemoj misliš patka če smetati haha Ma patku ravno do kineAli ne mogu tamo sakriti broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nemoj misliš patka če smetati haha Ma patku ravno do kineAli ne mogu tamo sakriti broj
Iskljucili su mi internetPa nemoj misliš patka če smetati haha Ma patku ravno do kine
Pa to smo mogli mi no zašto sramis se iliMoga se do sad vec dva put vratiti i vec ste mogli pricat
Ma mrs hahah . Sad i ja valjam kad sig ne da nemoze nista idi tamo knjige se hvataj .Maserka broj imaš ajde kobra moja zvrcni
Ajmo ljubavi Patka.poželi ti laku noć da pusuMa mrs hahah . Sad i ja valjam kad sig ne da nemoze nista idi tamo knjige se hvataj .
Je sram me je. Sad sve znas neugodno mi je na telefon s ljudima pricati asocijalna sam i jadna i tresem se kad telefon zvoniPa to smo mogli mi no zašto sramis se ili
Isto i ja, al ozbiljnoradije sacekam da odzvoni pa posaljem porukuJe sram me je. Sad sve znas neugodno mi je na telefon s ljudima pricati asocijalna sam i jadna i tresem se kad telefon zvoni
Pa.mi smo u vezi.sad ne glumiJe sram me je. Sad sve znas neugodno mi je na telefon s ljudima pricati asocijalna sam i jadna i tresem se kad telefon zvoni
Tako je i jos se i na poruku prsti tresu od muke svako slovo ko inkvizicija... Patak ne razumi nase poremecajeIsto i ja, al ozbiljnoradije sacekam da odzvoni pa posaljem poruku
Jel i ti plovak tako?Isto i ja, al ozbiljnoradije sacekam da odzvoni pa posaljem poruku
Isto...Tako je i jos se i na poruku prsti tresu od muke svako slovo ko inkvizicija... Patak ne razumi nase poremecaje
Nismo otkad se drugima svima nudis i podvlacis pod tudje kruske. Sad sve moras opet ispocetka me zavesti. Nista se ne racuna . Resetiran si na tvornicke postavkePa.mi smo u vezi.sad ne glumi
Bože dragi njoj dam broj i opet pljuskaNismo otkad se drugima svima nudis i podvlacis pod tudje kruske. Sad sve moras opet ispocetka me zavesti. Nista se ne racuna . Resetiran si na tvornicke postavke
Rekla sam ispocetka .. tko ste vi jel se mi znamo mozda ?Bože dragi njoj dam broj i opet pljuska
Ja sam Patka drago mi je uhRekla sam ispocetka .. tko ste vi jel se mi znamo mozda ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|