Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje god cirkulira veći broj ljudi znaš da možeš i moraš naletiti na svašta ponekad. Takav ti je biznis, malo bolje organiziraj te brojeve...jesi ovo napisala da znamo da je stigao krevet?Evo ono o cemu pricam... Poruka na viber sa nepoznatog broja "Prijatelj mi je dao broj jesi za druzenje"... Mater ti jebem bezobraznu..
Ovaj broj broji na preko osamdeset blokiranih brojeva..
Psihopate zele doci do mene na sve moguce nacine.
Ne smijem se javit ni na jedan poziv sa nepoznatog broja (kao jucer npr, a morala sam jer mi namjestaj dovoze).
Da ne cujem s druge strane jesi za druzenje..
Znaci
Prebacujem ovaj broj u radni, a privatni ce imat mama i tata.
Stigao jeprevise dugo imam taj broj i generalno u ovom biznisu se ne treba zalijetati i NIKOME se ne smije davati privatni broj. Ja cijelo vrijeme imam samo privatni, vec 5 godina, i na njemu se nakotilo ozbiljnih psihijatrijskih slucajeva za promatranje.Gdje god cirkulira veći broj ljudi znaš da možeš i moraš naletiti na svašta ponekad. Takav ti je biznis, malo bolje organiziraj te brojeve...jesi ovo napisala da znamo da je stigao krevet?
Svašta s kakvim se ti ljudima družiš heheStigao jeprevise dugo imam taj broj i generalno u ovom biznisu se ne treba zalijetati i NIKOME se ne smije davati privatni broj. Ja cijelo vrijeme imam samo privatni, vec 5 godina, i na njemu se nakotilo ozbiljnih psihijatrijskih slucajeva za promatranje.
SvaštaKako se netko moze spustiti toliko nisko da tri godine moli za picku
Svašta vi poznajeteEvo ono o cemu pricam... Poruka na viber sa nepoznatog broja "Prijatelj mi je dao broj jesi za druzenje"... Mater ti jebem bezobraznu..
Ne smijem se javit ni na jedan poziv sa nepoznatog broja (kao jucer npr, a morala sam jer mi namjestaj dovoze).
Znaci
Kako.je meni.lijepo u životu mob ne zvoni nitko ne smetaEvo ono o cemu pricam... Poruka na viber sa nepoznatog broja "Prijatelj mi je dao broj jesi za druzenje"... Mater ti jebem bezobraznu..
Znaci
Bolje da sam tebi dala brojSvašta s kakvim se ti ljudima družiš hehe
Ja nisam psihološki slućaj ipak je neki odgoj u pitanju.i odgovornostiBolje da sam tebi dala broj
JutroJutro Sigica)))))
Inaće kako si krevet je došao vidim sad i tog demoliraj
Ne, za doma jeInaće kako si krevet je došao vidim sad i tog demoliraj
Taj je onda siguranNe, za doma je
Tel: 064/677-677
|
|
|
|