Patak
Well-known member
Zoveš ako imaš brojJa bi palacinku iz Choco cafea(sopot), ako netko zna kakva je procedura za kupit jebenu palacinku, smije li se naruciti u objektu, za sjedenje vani nije, i rade li uopce???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zoveš ako imaš brojJa bi palacinku iz Choco cafea(sopot), ako netko zna kakva je procedura za kupit jebenu palacinku, smije li se naruciti u objektu, za sjedenje vani nije, i rade li uopce???
Imaju na stranici mislim.. Ali stvarno da moram zvat za palacinku...Zoveš ako imaš broj
Možeš i prošetati doImaju na stranici mislim.. Ali stvarno da moram zvat za palacinku...
Budem ali ne znam kako se sad narucujeMožeš i prošetati do
pazi na prehranu, ne jedi smeće!Ja bi palacinku iz Choco cafea(sopot), ako netko zna kakva je procedura za kupit jebenu palacinku, smije li se naruciti u objektu, za sjedenje vani nije, i rade li uopce???
E jbg...pozeljela sampazi na prehranu, ne jedi smeće!
zovi pitajBudem ali ne znam kako se sad narucuje
finaOvo mi je najdraza... Kinder Bueno, prelijev cokolada
Pukla veza jel.ona stvarno tako zahtijevna mislim Patku se dopada ali ljutaPreljev... Prije nego sto dode Maserkasplit
Ti si kriv za toPukla veza jel.ona stvarno tako zahtijevna mislim Patku se dopada ali ljuta
Pa nisam ni sumnjao da če Patak biti kriv a tko drugiTi si kriv za to
Ma ti ćeš je smekšati za PatkaTi si kriv za to
Joj somby ko kobreNemoj biti ljuta sigica
A moram... Ni palacinku vise u ovoj drzavi ne mozes narucit bez komplikacijaNemoj biti ljuta sigica
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|