Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al tragikomicno ja stojim sa casom vode i cekamo da mi se pripisaPa jesu erotske price
Daa i to stiklom, bio je daavno lik po kojem trebas gaziti u stiklama, narocito voli kad mu se gazi po prstimaa udaranje nogom u jaja?
a on čeka i drkaAl tragikomicno ja stojim sa casom vode i cekamo da mi se pripisa
Sisa, kakva je to tmurna slika profila?Daa i to stiklom, bio je daavno lik po kojem trebas gaziti u stiklama, narocito voli kad mu se gazi po prstima
Pogled sa broda u rano svitanje...Sisa, kakva je to tmurna slika profila?
Bravo, tako i ja, samopouzdanje mi padne na nulu ako nije sve sredeno, radije odgodim za drugi putAko se smijem ubaciti, postoje i takvi muški i skroz te razumijem. Ja ne mogu otići na usluge Plavog ako doma ne obavim kompletno tuširanje od glave do pete. Nikada mi se nije desilo da sam se negdje vani ili na cesti sjetio " Ah, mogao bi zvati sada neku..." Higijena mora biti tip top, ja se ugodnije osjećam, a i mislim da su dame to cijenile.
Jako mi fali morePogled sa broda u rano svitanje...
Isto Vaga? I ja2.10Većini će ovo zvučati suludo, ali za svaki odlazak na Plavi mi treba oko sat vremena sređivanja. Jbg, kada si Vaga u horoskopu, onda si skoro pa opsjednut osobnom higijenom. ,
Samo da su ljepuskaste stvari i ljudi oko nasHahaha, predobro, 7.10.
Ali i najnevjerniji... Boze sacuvaj, ja.. nikad!Istina, a i mi smo na glasu kao oku jako ugodni ljudi.
Da 2.10.1992Ovo "28" na profilu su godine? Ako jesu, onda smo se rodili u razmaku od 5 dana...
A jbt.. Srodne duseDa 2.10.1992
Drži ga, eto prilike da se udaš konačnoA jbt.. Srodne duse
Znas da ja volim samo 40+Drži ga, eto prilike da se udaš konačno
a 50+Znas da ja volim samo 40+
Sve zavisi od osobe
i tebi se ćinim loš?Sve zavisi od osobe
Tel: 064/677-677
|
|
|