Sisata i guzata
Well-known member
Jaooo bozeeee ma neeei tebi se ćinim loš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaooo bozeeee ma neeei tebi se ćinim loš?
Evo dodji u Split iduce lito, imat ces svoj apartmanic, plaza 5 minuta od mene di te smistim i frizider spize i pica. I pet friendly znaci pas maca s tobom dobrodosliJako mi fali more
Ja bi dosa tebi u Split, jel ima kakav aranzman za mene bidnogEvo dodji u Split iduce lito, imat ces svoj apartmanic, plaza 5 minuta od mene di te smistim i frizider spize i pica. I pet friendly znaci pas maca s tobom dobrodosli
Nacemo nestoJa bi dosa tebi u Split, jel ima kakav aranzman za mene bidnog
Hvala na pozivu, ozbiljno planiramEvo dodji u Split iduce lito, imat ces svoj apartmanic, plaza 5 minuta od mene di te smistim i frizider spize i pica. I pet friendly znaci pas maca s tobom dobrodosli
Bas i nisam imala tako mlade, tridesete pa na vise.. A i ja nisam fan bas premladihA kada se već spominju godine, baš me zanima, dok si radila, koliko su najmlađi imali? Koriste li usluge srednjoškolci, ono dečki od 17, 18, 19 godina? Ili pak rane 20-e?
Ja Split obožavam , za Splićankama ludimNacemo nesto
Sombreroooo... Sas ces mi opet rec da sam ljubomornaJa Split obožavam , za Splićankama ludim
Au pm ljigavu , fujjjjjjjj, ogavan si .zezam se. ti si prevelika profesionalka da te tako nešto može dirati
Ozbiljno sam i ponudilaHvala na pozivu, ozbiljno planiram
odakle si ti ? ako se smije znatiSombreroooo... Sas ces mi opet rec da sam ljubomorna
Iz Bihaca...odakle si ti ? ako se smije znati
DogovorenoOzbiljno sam i ponudila
samo je sanjaj hahahAu pm ljigavu , fujjjjjjjj, ogavan si .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|