što sad treba reći blago njemu?Ali dobio je piss u usta kao ispriku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što sad treba reći blago njemu?Ali dobio je piss u usta kao ispriku.
A istina.. Ja ako nisam utegnuta u sto sranja i nasminkana nemam tu sigurnost, pogotovo prema nekome koga vidim prvi put.. Podsvjesno mislim da to svi tako zele i da tako mora bitipa ok ali taj je htio ne otuširanu pa nije dobio što je htio...a žene su sigurnije u sebe kad su mirisne čiste depilirane
Daaa molio me svaki tjedan i ispunila sam mu zeljušto sad treba reći blago njemu?
sve žene tako razmišljajuA istina.. Ja ako nisam utegnuta u sto sranja i nasminkana nemam tu sigurnost, pogotovo prema nekome koga vidim prvi put.. Podsvjesno mislim da to svi tako zele i da tako mora biti
Mene je samo moderator vidio nenasminkanu..sve žene tako razmišljaju
pa eto blago njemu...stručno se kaže squirt ili kako?Daaa molio me svaki tjedan i ispunila sam mu zelju
eto blago i njemuMene je samo moderator vidio nenasminkanu..
Ne, bas pisanje u ustapa eto blago njemu...stručno se kaže squirt ili kako?
a u čemu je razlika?Ne, bas pisanje u usta
Ovo drugo je kao zenski orgazam, ejakulacija, samo ne znam od cega.. Ja osobno ne vjerujem da to postoji i nikad mi se to nije dogodilo...a u čemu je razlika?
Misljenja sam da je to isto u stvari urin ali ljudi to razdvajaju..Ovo drugo je kao zenski orgazam, ejakulacija, samo ne znam od cega.. Ja osobno ne vjerujem da to postoji i nikad mi se to nije dogodilo...
Nikad to nisam dozivjela, ne znam kako je to uopce fizicki mogucemeni je to tina blade počela izvoditi ali nije mi se svidjelo
pišati u malim mlazovima? pitam ja tinu to je njena spacijalnostNikad to nisam dozivjela, ne znam kako je to uopce fizicki moguce
Ni ja, ja recimo ni ne mogu pisati bilo kad.. Ok sad smo sa temom otisli stvarnoNikad nisam kuzio ove koji vole piss
Isto kao nirisanje stopala, tenisica, lizanje stiklia svaka budala ima svoje veselje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|