Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi kupio, gdje se trebam javiti?Jeftino prodajem svoje slike profila koristene na forumu ljubavnog oglasnika... Steta da takva remek dijela propadnu i ne budu vidjena, a sasvim realno zaradit cete velike pare s njima... Javiti se u pp za dogovor...
Imam, poderanih za vrijeme seksa...jel imaš jeftino nošenih gaća i čarapa?
Svake cuvam kao suvenir...Imam, poderanih za vrijeme seksa...
onda imaš puno gaća...Svake cuvam kao suvenir...
A jbg ne osjete se ni svjeze nosene... Mislim, higijenanisam ljubitelj nošenog rublja ali mislim da uživatelji toga vole "svježe nošene" a ne stare koje se ne osjete
Jaoo dobro me poznajesIma cijeli zid doma ispunjen sa svojim podrapanim gacicama.
To joj je hobi apstraktna umjetnost.
Fali joj jos 10-tak da popuni zid pa ide kompletan zid na aukciju.
ako su prečiste to bi bilo varanje kupca zar ne?A jbg ne osjete se ni svjeze nosene... Mislim, higijena
Podsjetilo me to na jednog lika koji je davno dolazio ujutro da me nade neotusiranu i ne namirisanu, to ga je palilo ali nije uspjelo, ja sam se uredno spremila od glave do pete u 7:00ako su prečiste to bi bilo varanje kupca zar ne?
Prokleti profesionalacPodsjetilo me to na jednog lika koji je davno dolazio ujutro da me nade neotusiranu i ne namirisanu, to ga je palilo ali nije uspjelo, ja sam se uredno spremila od glave do pete u 7:00
zar nije to varanje sa tvoje strane?Podsjetilo me to na jednog lika koji je davno dolazio ujutro da me nade neotusiranu i ne namirisanu, to ga je palilo ali nije uspjelo, ja sam se uredno spremila od glave do pete u 7:00
A jbg ne mogu ja to... U 7:00 ako je dogovor oci su tusem podvucene, ruz je na usnama, pice na stoluzar nije to varanje sa tvoje strane?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|