Sisata i guzata
Well-known member
Ne zelim ja bit kriva za to...ako mi žena prije umre haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zelim ja bit kriva za to...ako mi žena prije umre haha
vidim da te svi spominju a niš nekužim odakle si gdje radiš dali radiš kako izgledaš itdIz Bihaca...
bit ću ti dobar, fino kuvanNacemo nesto
Ne radim, tko je vidio raditi u Hrvatskojvidim da te svi spominju a niš nekužim odakle si gdje radiš dali radiš kako izgledaš itd
Mozes kuvat veceru dok se ja i SIG vratimo s plazebit ću ti dobar, fino kuvan
znači noga?Ponovno sam ostala sama... Ventura znam da me planiras prevariti, ostavljam te prije nego se to dogodi, ne mogu podnijeti jos taj gubitak
UpravoMozes kuvat veceru dok se ja i SIG vratimo s plaze
Da, jos ste mi samo vi ostali...znači noga?
Da, jos ste mi samo vi o
Ponovno sam ostala sama... Ventura znam da me planiras prevariti, ostavljam te prije nego se to dogodi, ne mogu podnijeti jos taj gubitak
OMG ovo mi jos nitko nije rekao, ljudi jel cujete vi ovo?????To je samo rezerva ako se posvađamo. Skupljam informacije.
dogovoreno, poslije vecere vas ljubim obje u paketuMozes kuvat veceru dok se ja i SIG vratimo s plaze
joj jojOMG ovo mi jos nitko nije rekao, ljudi jel cujete vi ovo?????
Čujemo , Ventura priprema novi teren . On već zna da će se s tobom posvađati , pa priprema Anu i ostale cure da ga čekajuOMG ovo mi jos nitko nije rekao, ljudi jel cujete vi ovo?????
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|