Sisata i guzata
Well-known member
Ne zelim ja bit kriva za to...ako mi žena prije umre haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zelim ja bit kriva za to...ako mi žena prije umre haha
vidim da te svi spominju a niš nekužim odakle si gdje radiš dali radiš kako izgledaš itdIz Bihaca...
bit ću ti dobar, fino kuvanNacemo nesto![]()
Ne radim, tko je vidio raditi u Hrvatskojvidim da te svi spominju a niš nekužim odakle si gdje radiš dali radiš kako izgledaš itd![]()
Mozes kuvat veceru dok se ja i SIG vratimo s plazebit ću ti dobar, fino kuvan![]()
znači noga?Ponovno sam ostala sama... Ventura znam da me planiras prevariti, ostavljam te prije nego se to dogodi, ne mogu podnijeti jos taj gubitak![]()
UpravoMozes kuvat veceru dok se ja i SIG vratimo s plaze![]()
Da, jos ste mi samo vi ostali...znači noga?
Da, jos ste mi samo vi o
Ponovno sam ostala sama... Ventura znam da me planiras prevariti, ostavljam te prije nego se to dogodi, ne mogu podnijeti jos taj gubitak![]()
OMG ovo mi jos nitko nije rekao, ljudi jel cujete vi ovo?????To je samo rezerva ako se posvađamo. Skupljam informacije.
dogovoreno, poslije vecere vas ljubim obje u paketuMozes kuvat veceru dok se ja i SIG vratimo s plaze![]()
joj jojOMG ovo mi jos nitko nije rekao, ljudi jel cujete vi ovo?????![]()
Čujemo , Ventura priprema novi teren . On već zna da će se s tobom posvađati , pa priprema Anu i ostale cure da ga čekajuOMG ovo mi jos nitko nije rekao, ljudi jel cujete vi ovo?????![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|