Kozjak Dida
Well-known member
Ja imam nekakve uratke pa sam htio usporediti...ali ovdje slabo pronalazim tuđa djelaPrije krimi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam nekakve uratke pa sam htio usporediti...ali ovdje slabo pronalazim tuđa djelaPrije krimi...
Oćeš se riješiti matere, da je kolpaAj dobro, na materi je službeno, ali SIG može slobodno doći i organizirati gangbang...
Pise Ana 23 pa mozete usporeditJa imam nekakve uratke pa sam htio usporediti...ali ovdje slabo pronalazim tuđa djela
Prije sapunice ala Jelena VeljačaPrije krimi...
Ima i toga... Zabranjena ljubavPrije sapunice ala Jelena Veljača
e ovako iskreno, imam 6000kn plaće, taj jedan apartman i ovaj stan/ kuću u kojoj živim. Ja bi tebe rado ženio ali kao što vidiš financijsko/imovinsko stanje mi i nije nešto. Ali opet ako bi ti željela...Pa da postanes otac moje djece zaboga..
Roko i Cicibellae ovako iskreno, imam 6000kn plaće, taj jedan apartman i ovaj stan/ kuću u kojoj živim. Ja bi tebe rado ženio ali kao što vidiš financijsko/imovinsko stanje mi i nije nešto. Ali opet ako bi ti željela...
I stavovima... Ah.. Ne znam sto misliti..Koliko sam shvatio centralni lik njihovih snova si ti i tu ima nekoliko pretendenata sa raznim statusima...
Nema veze... Dat ce somy miraz..e ovako iskreno, imam 6000kn plaće, taj jedan apartman i ovaj stan/ kuću u kojoj živim. Ja bi tebe rado ženio ali kao što vidiš financijsko/imovinsko stanje mi i nije nešto. Ali opet ako bi ti željela...
Nekih 30-40 tisuća eura? Barem...Nema veze... Dat ce somy miraz..
Posudit ce od frendova...Nekih 30-40 tisuća eura? Barem...
Hahaha znam kako je to bila sam... Ja sam strojarski tehnicar u racunalstvuOvo je ko u tehničkoj školi kad si jedina ženska u generaciji...ajme njoj, ajme nama
Bile smo 3 cure... Al bilo je jebenoHahaha znam kako je to bila sam... Ja sam strojarski tehnicar u racunalstvu
Evo samo da venty da odobrenje i stizemDobro sisatoguzata, kad ćemo se viditi? Pitam javno da bude sve transparetno.
kakav udar na egoEvo samo da venty da odobrenje i stizem
Volim ga radit ljubomornim i on to znakakav udar na ego
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|